Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kosmyczek Kamyczek pisze:Co to znaczy,że jest bardzo chora? Jaki ona ma charakter, jaki ma wiek?
monika74 pisze:byłyśmy z gayae w poleconej lecznicy i wet z tego gabinetu przejmuje leczenie
Jarosław Bobruk lecznica VET ul Sikorskiego
wet przezył szok jak weszłam z nią do gabinetu na rękach on ją pamięta jako dzikiego kota którego trzeba było usypiać przez kratki transportera zeby do niej podejść powiedział ze dokonałam cudu
Grażyna-kg pisze:Wobec tego na jakie leczenie poszło wam podobno już tyle pieniędzy ?
Skoro dotąd nawet nie było wiadomo NA CO KOTKĘ LECZYĆ ????
Bazyliszkowa pisze:Grażyna-kg pisze:Wobec tego na jakie leczenie poszło wam podobno już tyle pieniędzy ?
Skoro dotąd nawet nie było wiadomo NA CO KOTKĘ LECZYĆ ????
Odpowiedź na te pytania można znaleźć w postach na wcześniejszych stronach.
monika74 pisze:JESTEŚMY PO WIZYCIE WETA![]()
okazało sie ze Sisi weszła we wstrząs dostała baterie leków
jest skrajnie wycieńczona ona była w schronie zanim sie o niej dowiedziałam przez tydzien i nic nie jadła w takim stanie została poddana sterylce (cud że przeżyła) po zabiegu wyzucili koteczke do woliery na dwór no i przyplątało sie zapalenie płuc
dodatkowo ma wyrwany ogon z wiązadeł poprostu pracownicy schroniska zeby ją złapać ciągneli ją za ogon tak brutalnie ze go dosłownie wyrwali
koteńka cierpi przez to straszny ból
rokowania są ostrożne![]()
wieczorem znowu wet przyjedzie zeby podać jej leki na noc bo jest w zbyt ciężkim stanie zeby ją wozić do lecznicy
Dziewczyny może udało by sie zrobić jakiś bazarek dla Sisi dziś już wydałam 110 zł a jeszcze została wiedzorna wizyta a to dopiero pierwszy dzień leczenia
bez waszej pomocy nie dam rady![]()
najgorzej ze to koniec miesiąca i krucho z kasą
monika74 pisze:WET MÓWI ZE PIERWSZE TRZY DNI BĘDĄ DECYDUJĄCE
WAZNE ZEBY OPANOWAĆ ZAPALENIE PŁUC
JUTRO BADANIA BO SIU ZIE ZATRZYMAŁO TRZEBA NERKI SPRAWDZIĆ
DZIŚ WIEDZOREM JESZCZE KROPLÓWKA NA WZMOCNIENIE NO I TRZEBA SIE MODLIĆ ZEBY NIE BYŁO MARTWICY OGONKA
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 2 gości