U nas dzisiaj też
Kociaki leniuchują, ja też odpoczywam po wizycie u weta.
Pozdrawiamy!
Moderator: Estraven
kotka doroty pisze:Witajcie !Jestem nowym podczytywaczkiem o małej Gadżetce i jej siostrzycce Niniuni!Moja futrzasta siedziała na balkonie a teraz czyta razem ze mną zaglądając mi przez ramie.Strasznie łaskocze wąsiskami.Miziamy koteczki serdecznie
kotka doroty pisze:Witajcie !Jestem nowym podczytywaczkiem o małej Gadżetce i jej siostrzycce Niniuni!Moja futrzasta siedziała na balkonie a teraz czyta razem ze mną zaglądając mi przez ramie.Strasznie łaskocze wąsiskami.Miziamy koteczki serdecznie
. Poudeptywały troszkę, pomiziały się, pogrzały Pańcię swoimi maleńkimi kudłatymi ciałeczkami i w ogóle były przekochane i przesłodkie!

.
.
.

.
.
.
.Ulla pisze:Gdy kroję mięsko na desce dla dziewczynek, Gagunia nigdy nie czeka, aż przygotuję jej kawałeczki w miseczce, tylko praktycznie wyjada mi spod noża to, co ukroję. Pańcia nie zauważyła, że maleńka wyjadając mięsko, położyła na desce swoje wąski i ukroiła jej 2 szt. razem z mięsem
![]()
.
Myślałam, ze się popłaczę, jak zobaczyłam co zrobiłam![]()
.
Do tej pory nie mogę sobie tego wybaczyć![]()
.
Normalnie się popłakałam ze śmiechu nanetka pisze:Ula, ale mnie rozbawiłaś tym tekstem!Normalnie się popłakałam ze śmiechu
A
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Lifter, nfd i 10 gości