ania-h pisze:Dzięki Olusiu, jak klikniesz w banerek to zobaczysz wątek Madżka, Przepraszam za OT.
Ten wątek jest otwarty na wszystkie problemy kociastych - nie tylko moich futer

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ania-h pisze:Dzięki Olusiu, jak klikniesz w banerek to zobaczysz wątek Madżka, Przepraszam za OT.
Aleksandra59 pisze:Znowu czuję się zasikanaPan kurier, który przywiózł jedzonko dla kociastych stwierdził, że dramatu nie ma
![]()
Z tym zasikaniem oczywiście
I ja się będę tego trzymać
![]()
Z racji dostawy jedzonka futra mają niezłą zabawę, ponieważ rózniaste kartoniki się pojawiły - jest się czymś pobawić i fajne nowe miejsca do spanka są![]()
![]()
Nie wiem czy to kwestia wiosny, ale jakoś futra mniej agresywne się zrobiłyAllan jakiś łagodny i zero agresji
Mimi - czyli ruda zołza - tylko za jedzeniem się ogląda i NIKOGO nie ma ochoty pobić
![]()
Puszkin, och ten poeta - zadziwia mnie straszliwieBajeczką poeta się zajmuje
Liże malutką i tak jakoś opieką otacza
![]()
![]()
Aluś - moje wielkie szczęście - dalej walczy z kkAle nie dajemy się
barba50 pisze:Aleksandra59 pisze:Znowu czuję się zasikanaPan kurier, który przywiózł jedzonko dla kociastych stwierdził, że dramatu nie ma
![]()
Z tym zasikaniem oczywiście
I ja się będę tego trzymać
![]()
Z racji dostawy jedzonka futra mają niezłą zabawę, ponieważ rózniaste kartoniki się pojawiły - jest się czymś pobawić i fajne nowe miejsca do spanka są![]()
![]()
Nie wiem czy to kwestia wiosny, ale jakoś futra mniej agresywne się zrobiłyAllan jakiś łagodny i zero agresji
Mimi - czyli ruda zołza - tylko za jedzeniem się ogląda i NIKOGO nie ma ochoty pobić
![]()
Puszkin, och ten poeta - zadziwia mnie straszliwieBajeczką poeta się zajmuje
Liże malutką i tak jakoś opieką otacza
![]()
![]()
Aluś - moje wielkie szczęście - dalej walczy z kkAle nie dajemy się
Alusiowi mnóstwa zdrówka (TŻ już przytupuje na myśl, że w niedzielę zobaczy Alusia)
A cała reszta pozytywna i niech już tak zostanie![]()
AYO pisze:Czego Ci z głębi mej ponurej duszyczki życzę
xandra pisze:mało piszę, jak to jaale czytam wiernie
usciski dla gromadki kochanej
no i Ola, działka nie jest działką bez imprez, niestety![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości