Mruczeńka1981 pisze:i jak??dzonss pisze:Filet został na zbiegi i badania w lecznicy, mam dzwonić po 17 co i jak
uff, podobno wszystko ok. czekam teraz na transport, żeby po niego pojechać
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mruczeńka1981 pisze:i jak??dzonss pisze:Filet został na zbiegi i badania w lecznicy, mam dzwonić po 17 co i jak
No to superdzonss pisze:Mruczeńka1981 pisze:i jak??dzonss pisze:Filet został na zbiegi i badania w lecznicy, mam dzwonić po 17 co i jak
uff, podobno wszystko ok. czekam teraz na transport, żeby po niego pojechać
dzonss pisze:Zwierze to zwierze, nie jestem w stanie przewidzieć jego zachowania na 100%, to, że do tej pory się nie biły, nie oznacza, że nigy nie będzie między nimi zadnej scysji
Jedynym pomieszczeniem, w którym mogę izolować Fileta jest łazienka, musiałby tam przebywać podczas każdej naszej nieobecności. On już teraz nie chce tam siedzieć.
Poza tym jak już wcześniej pisałam, nasz drugi kot nie jest kotem zdrowym.
Nie wydaje mi się, żebym panikowała. Nie próbuje pozbyć się problemu.
Pomyślałam, żeby założyć mu profil na naszej klasie, wiem że inne kotki mają, można chyba zrobić to już teraz zaznaczając, że on tymczasowo będzie przebywał w Częstochowie? Macie jakieś wskazówki co do założenia takiego konta?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 57 gości