Wiem, że Dzidzia zachwycona (ja tez)że taki domek trafił się Gapciowi

Miłych spacerków!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jarekm pisze:Wiadomość dla cioci Dzidzi.
Nastąpił przełom w zachowaniu Gapcia.
Gapcio sam doprasza się pieszczot. Na kolana jeszcze sam nie wskakuje, ale podchodzi siada naprzeciwko i się patrzy swoimi wielkimi oczkami , gapiszon jeden, potem łapką trąca o nogę, albo stanie na tylnych łapkach a przednimi opiera się o nogi. Wzięty na ręce najbardziej lubi jak się z nim na rękach chodzi po mieszkaniu.
A jak siedzę przy komputerze to wskakuje na biurko, staje przed monitorem, no i koniec pracy przy komputerze. Kotek chce na rączki.
Mieszkając z Gapciem można się odzwyczaić od pośpiechu i gwałtownych ruchów. Gapcio lubi jak jest cicho, spokojnie i powoli.
Gapcio nie przepadał jak przychodzili goście. Ale nawet z tym nastąpiła poprawa, już nie idzie do drugiego pokoju. Zostaje z nami i obserwuje.
Tak jak na początku napisałaś , siedzi i się gapi i dlatego jest Gapcio.
dzidzia pisze:Kochany Gapcioach jak miło się czyta takie wiadomości. Zresztą w tak kochającym domku nie moglo się to inaczej skończyć
solaris pisze:dzidzia pisze:Kochany Gapcioach jak miło się czyta takie wiadomości. Zresztą w tak kochającym domku nie moglo się to inaczej skończyć
Mały szczęściarz i tyle.Niestety jest i smutna wiadomość , byłam dzisiaj na działce i braciszek Gapcia sliczny burasek Grubcio nie żyje
![]()
został zaatakowany prawdopodobnie przez lisa
jarekm pisze:A co z Balbinką, siostrzyczką Gapcia ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 107 gości