Potrafi się gapić w ścianę i wypatrywać zajączków
A moja kotka siedzi w korytarzu i gapi się w zegar.Co ona tam widzi

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Potrafi się gapić w ścianę i wypatrywać zajączków
dora750 pisze:A moja Klara właśnie sprząta w kuwecie. Wyczuwam coś i zdaje się, że muszę zainterweniować zanim tu padnę!
kinga w. pisze:dora750 pisze:A moja Klara właśnie sprząta w kuwecie. Wyczuwam coś i zdaje się, że muszę zainterweniować zanim tu padnę!
... I zanim szkliwo spłynie z płytek w łazience...
dorotak97 pisze:dora750 piszePotrafi się gapić w ścianę i wypatrywać zajączków
A moja kotka siedzi w korytarzu i gapi się w zegar.Co ona tam widzi?
kalair pisze:sawanka1 pisze:Lulunia pisze:Hejka!
Co robią wasze kociry teraz?
dopytują się co robi teraz Lulunia
Sawanka!![]()
![]()
dora750 pisze:dorotak97 pisze:dora750 piszePotrafi się gapić w ścianę i wypatrywać zajączków
A moja kotka siedzi w korytarzu i gapi się w zegar.Co ona tam widzi?
Chyba nie upływający czas
kotka doroty pisze:Moja kicia leży jak królowa na podusi ułożonej na parapecie i podziwia piękną pogodę za oknemA tak wracając do wątku żywieniowego futrzastych to Miałka ogoniasta ostatnio stwierdziła że puchy są błe,saszetka gurmetka jest na trzy razy i to z wielką łaską
a z suchego dostaje royal canin dla nie wychodzących,jajca są błe,serek jest błe.Smakuje szyneczka ale tylko jak pańcia porwie na malutkie kawałeczki i nie za dużo
Spróbuje poda gerberka(Miałka ma 1,10miesięcy)chyda mogę co
Lulunia pisze:Dlaczego wy rozmawiacie między sobą a nie ze mną?
kinga w. pisze:kotka doroty pisze:Moja kicia leży jak królowa na podusi ułożonej na parapecie i podziwia piękną pogodę za oknemA tak wracając do wątku żywieniowego futrzastych to Miałka ogoniasta ostatnio stwierdziła że puchy są błe,saszetka gurmetka jest na trzy razy i to z wielką łaską
a z suchego dostaje royal canin dla nie wychodzących,jajca są błe,serek jest błe.Smakuje szyneczka ale tylko jak pańcia porwie na malutkie kawałeczki i nie za dużo
Spróbuje poda gerberka(Miałka ma 1,10miesięcy)chyda mogę co
Tylko nie szyneczka! NIe "ludzkie" wędliny! Za dużo przypraw, w szynce dodatkowo solanka i saletra... Absolutnie NIE!!
Lulunia pisze:Dlaczego wy rozmawiacie między sobą a nie ze mną?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Fatka, pibon i 84 gości