Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Pieczarka pisze:Misiek szuka domu. Miał zamieszkać na stałe u Patki_ ale tam w domu kwarantanna i dodatkowo leczona grzybica. Ustaliłyśmy, że Szukamy dla Miśka domu.
bbd2 pisze:Pieczarka pisze:Misiek szuka domu. Miał zamieszkać na stałe u Patki_ ale tam w domu kwarantanna i dodatkowo leczona grzybica. Ustaliłyśmy, że Szukamy dla Miśka domu.
no po Miśka, to powinna się ustawic kolejka
batumi pisze:Piekny kocurro i wcale nie wyglada na zaniedbanegoa co z kompletem od niego?
Pieczarka pisze:Wiele osób uważa że takie koty są traktowane potem gorzej. Mam wrażenie że to może być kot dla konesera. Nie każdy chce mieć kota którego praktycznie nie widać i się panicznie boi.
Pieczarka pisze:Kurcze a u mnie porażka w łapaniu siusiek. Misiek nasikał w nocy obok kuwety i ma to wszystko w nosie. Idę jutro na wyciskanie. Mieliśmy podać coś mocząpednego ale wetka chce tak spróbować. No i dobrze bo zapach moczu jest dość intensywny jak na kastrata. Kolor też taki dziwny ale ja nie jestem ekspertem.
Czyli sikanie wynika albo z zapalenia układu moczowego itp. albo tak ma i musimy to zwalczyć. Kupa też obok kuwety.
Ja nie widzę problemu z żuchwą wypadającą. Może to chodziło o innego kota. Przecież przez te kilka dni ziewał i wszystko ze szczęką w normie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Jacex123 i 84 gości