Penelopa vel Fortuna, pillow princess - ma DOM:)))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 24, 2009 13:53

Camceo - pocieszające jest tylko to, że kot chyba o tym nie wie, nie robi sobie nadziei, nie przezywa rozczarowania. Ale może nie dramatyzujmy, może ją jakieś powody, ja np. jestem czwarty dzień bez telefonu bo zostawiłam go u teściów i nie mam jak odebrać...

Gohag

Od: Śro sty 16, 2008 8:16

Post » Wto mar 24, 2009 14:02

tillibulek pisze:chodzilo mi o to, ze ten Pan jeszcze moze zadzwonic... a dawno temu sie umawialiscie na kontakt?

Wczoraj rano do mnie zadzwonił i powiedział że po powrocie z pracy (wieczorem) odezwie się do mnie na g-g. Wysłałam mu nawet wczoraj sms-a z numerem g-g i nic :(

Trudno się mówi, może to nawet lepiej? bo chciałabym żeby znalazła domek gdzieś w okolicach...

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Wto mar 24, 2009 14:10

Cameo pisze:
tillibulek pisze:chodzilo mi o to, ze ten Pan jeszcze moze zadzwonic... a dawno temu sie umawialiscie na kontakt?

Wczoraj rano do mnie zadzwonił i powiedział że po powrocie z pracy (wieczorem) odezwie się do mnie na g-g. Wysłałam mu nawet wczoraj sms-a z numerem g-g i nic :(

Trudno się mówi, może to nawet lepiej? bo chciałabym żeby znalazła domek gdzieś w okolicach...

Może lepiej, że ten domek już teraz okazał się niesłowny, bo jego nieodpowiedzialność mogłaby się ujawnić dopiero po adopcji, a przecież nikt nie chciałby takiego domku dla Penelopki.
A może rzeczywiście coś się wydarzyło i pan jeszcze zadzwoni... a jak nie to poszukamy nowego :ok:

Dama Ya

Od: Pt sty 30, 2009 21:44

Post » Wto mar 24, 2009 14:16

Cameo pisze:

to pewnie sie jeszcze odezwie... chyba, ze wystraszyl sie czyms co powiedzialas ...

a co do odzywania sie, to kazdy dobry dom rozumie, ze osoba, ktora wyadoptowuje kota, chce wiedziec co u niego slychac.. poza tym dla DS to powinna byc przyjemnosc chwalenie sie swoim nowym milusińskim/milusińską :twisted:
jesli mialoby tak byc, ze musialabys sie dopominac o wiesci.. to tez mialabys z tego wiecej stresu niz przyjemnosci...

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Wto mar 24, 2009 19:46

To najwyraźniej nie był TEN domek!-nic to-jak mawiał Mały Rycerz-znajdzie sie lepszy-Kamila-masz swięta racje!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro mar 25, 2009 0:56

"Ktoś mnie pokochał, świat nagle zawirował bo, ktoś mnie pokochał na dobre i na złe. Bezchmurne niebo mam znów nad sobą bo ktoś pokochał mnie..."

:dance: :dance2: :dance: :dance2:

Cameo

Post » Śro mar 25, 2009 6:56

Cameo pisze:"Ktoś mnie pokochał, świat nagle zawirował bo, ktoś mnie pokochał na dobre i na złe. Bezchmurne niebo mam znów nad sobą bo ktoś pokochał mnie..."

no powiedz w koncu cos Kamila, bo tak tajemnicza jestes ;)

co dodobrego domu, ja zawsze szukam takiego ktory bzikuje na punkcie kota jak na punkcie conajmniej wojego dziecka hihi

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Śro mar 25, 2009 7:34

Cameo pisze:"Ktoś mnie pokochał, świat nagle zawirował bo, ktoś mnie pokochał na dobre i na złe. Bezchmurne niebo mam znów nad sobą bo ktoś pokochał mnie..."

Kamila-napisz coś więcej! :?: :?: :?:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro mar 25, 2009 8:08

Oj Cameo to chyba sobie coś drinknęła bladym świtem Obrazek - bo telefon o tej porze to raczej trudno. Teraz odsypia bidaczysko, a my się tu domyślamy co jej w duszy grało...

Gohag

Post » Śro mar 25, 2009 8:33

Dawaj, podziel się, bo zwariujemy!!

Dama Ya

Od: Pt sty 30, 2009 21:44

Post » Śro mar 25, 2009 8:46

Pan się jednak odezwał? :D
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro mar 25, 2009 9:00

Georg-inia pisze:Pan się jednak odezwał? :D

Phi, ależ skąd :D :wink: Ktoś pokochał Penelopkę i jutro po nią przyjeżdza... osobiście :wink: Nawet poprosił o "zaklepanie" :lol:

Cameo

Post » Śro mar 25, 2009 9:02

CAMEO!!!! POBUDKA!!!!
Obrazek

Bo mu tu jajko znosimy...
Obrazek

Gohag

Post » Śro mar 25, 2009 9:12

Cameo pisze:
Georg-inia pisze:Pan się jednak odezwał? :D

Phi, ależ skąd :D :wink: Ktoś pokochał Penelopkę i jutro po nią przyjeżdza... osobiście :wink: Nawet poprosił o "zaklepanie" :lol:

Kamila, ale sprawdz moze osobiscie warunki.
Albo jesli to daleko zeby ktos to zrobil.

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Śro mar 25, 2009 9:14

Skoro tak nalegacie :roll: :wink: Wczoraj wieczorem dostałam bardzo fajny telefon... to była dłuuuga rozmowa i wątpliwości... 10 minut później dostałam sms że mam ją "zaklepać" :dance: Umowa zostanie oczywiście podpisana :!:

Cameo

[poprzednia][następna]