Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
irysek_wroc pisze:sa koty bardziej potrzebujace niz moje, ale moje tez sa potrzebujace i dlug u weterynarza mam.
Jana pisze:Wydatki
1. Na tym etapie ze zbiórki pokrywane będą tylko wydatki na leczenie (ew. specjalistyczną karmę), na podstawie faktur od lecznicy weterynaryjnej.
2. Opiekun (DT lub DS) zwierzęcia zwraca się z do Fundacji wnioskując o kwotę pomocy (szacunkowy koszt leczenia), Fundacja informuje do jakiej wysokości wydatki może pokryć - zależy to od wielkości zebranej na ten cel kwoty (czyli od hojności darczynców).
3. Fundacja przelewa pieniądze na podstawie faktur za leczenie, na konto lecznicy (nie na prywatne konta!), lecznica może faksem lub mailem otrzymać oficjalne zobowiązanie Fundacji, że koszty te zostaną pokryte po otrzymaniu faktury.
kasia79 pisze:U kociaków przywiezinych do mnie w miare dobrze tylko szara kota czuje sie jak by słabsza -jutro do weta pojedziemy i sprawdzimy co sie dzieje ,mam nadzieje że to chwilowe osłabienie organizmu tylko.Koty sa leczone i karmione regularnie apetyt im dopisuje i sa bardzo rozbrykane.Najwiekrzy popis daje nam Pan Najfajniejszy [schodze do kociarni popdawac kroplówke innemu kotu -i podaje ja z kotem na karku hi hi .
Jana pisze:Wpłaty
23.03.2009 - 2 865,00 zł.
Suma wnioskowanych kwot na leczenie:
24.03.2009 - 2 063,50 zł.
ania-h pisze:Jeszcze RAZ: Jana dokładnie opisała procedury, przyjaciel koni podpowiedział Ci jak rozwiązać problem. I sorry Wszystkich za złośliwość: skoro tak dobrze wspominasz współpracę z dogomanią, to czemu Cię zbanowali kobieto!!!!!Jeszcze raz przepraszam, ale już nie mogę, zresztą myślę, że wielu z nas powstrzymuje się ze swoimi przemyśleniami na temat współpracy z Iryskiem. Rozumeim spokój dla dobra zwierząt, ale bez przesady z tym powstrzymywaniem się, jesteśmy tylko ludźmi i czasami nie można się powstrzymać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina i 641 gości