kot a'la whiskas - nieaktualne proszę odkleić

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 21, 2004 15:56

bardzo proszę o info dot. tego kociaka i jeśli to możliwe to zdjęcie na adres astra@autograf.pl, moja mama miała wziąć psiaka ale zastanawia się nad kotem, jest tylko 1 problem jest z W-wy, jeśli są jeszcze jakieś kotki do oddania to czekam na zdjęcia i info.

astra

Od: Śro sty 21, 2004 15:49

Post » Śro sty 21, 2004 20:26

przpraszam za długie milczenie, ale dopadła mnie grypa stulecia i dopiero wracam na łono zdrowych.

postaram się jak najszybciej zorganizować jakieś zdjęcie, jesli to będzie możliwe.
kicia wciąż jest w dobrych rękach alby nabrała właściwej kondycji
Amidala & Ferrari & Fionka & Mruczysław

amidala

Od: Czw lut 27, 2003 18:38

Post » Czw sty 22, 2004 10:13

w polowie lutego jade Wroclaw-Wawa (tak gdzies w okolicach Walentynek) po odbior Cypiska - malego Abisynka - moge przewiezc, chyba ze sie cos wczesniej znajdzie :)
czterej pancerni.... i piesy dwa :)
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Gacusiowa

Od: Wto gru 09, 2003 12:22

Post » Czw sty 22, 2004 22:14

Ixy jest z Gdyni i byłby chetny na tego kotka, ale potrzebuje transportu! On nie moze go odebrac i moze jakies zdjecis dacie??

Pinky

Od: Pt gru 05, 2003 19:32

Post » Pt sty 23, 2004 14:47

Pinky pisze:Ixy jest z Gdyni i byłby chetny na tego kotka, ale potrzebuje transportu! On nie moze go odebrac i moze jakies zdjecis dacie??

Też bardzo bym prosiła o zdjęcie. Jestem z Wrocławia.
Od dawna juz myślę o kotku, ale ostatnio to się nasiliło :)
Dziś kupuję kuwetę i całą resztę potrzebnych rzeczy a potem to już tylko będę czekać na jakiegoś kotka, który będzie potrzebował mojej opieki. Może akurat ten? Bo rozglądając się i dzwoniąc z ogłoszeń to wszędzie do oddania są kotki 2 letnie lub starsze a ja bym chciała takiego max rocznego (kocurka).
,.
.^---^. `.`.
='^ - ^'=__ ; ' pozdrawiam
`. `.' ' Aga
; ; .._' .' sygnaturka tutaj nie za bardzo kotka przypomina ;)
(_(_)((___:

merefenebef

Od: Wto sty 20, 2004 14:49

Post » Pt sty 23, 2004 14:50

Mmerefenebef,
a może zaopiekowałabys się tą bidula z watku Miki, co ma w poniedziałek operację, i jak nei znajdzie się dom, to czeka go powrót do schroniska??? Przemyśl tą kwestię, to bardzo pilne.
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=12009

Basia_G

Od: Śro paź 02, 2002 15:33

Post » Pt sty 23, 2004 15:05

Pinky pisze:Ixy jest z Gdyni i byłby chetny na tego kotka, ale potrzebuje transportu! On nie moze go odebrac i moze jakies zdjecis dacie??

Pinky, ja mam propozycje nie do odrzucenia, niech ixy zacznie sam sie wypowiadac i jasno okresli jakim i CZY wogole kotem jest zainteresowany
8 kocich ogonów i spółka (z.b.o.o.)

eve69

Od: Pt sie 23, 2002 15:09

Post » Pt sty 23, 2004 15:08

Ja odkąd pamiętam miałam kotka w domu ale dla mojego mężczyzny ten będzie pierwszy. I tak długo trwało aż go przekonałam, że kot w domu to fajna sprawa :) Dlatego szukam raczej młodego i zdrowego kotka.

merefenebef

Post » Pt sty 23, 2004 15:21

hej,

jeszcze nie mam fotek, sorry, ale może na niezobowiązujące oglądnięcie ktoś reflektowałby?

Kot dostał zastrzyki wzmacniające, bo miał problemy z jedzeniem, teraz dopiero zaczyna powolutku troszeczkę jeść. Jest grzeczny i chętny do zabawy, bardzo zabiega o względy kota rezydenta!
nie wiem jak długo uda nam się uchronić kotka przed schroniskiem. Osoba, która się zaopiekowała sierotką nie uzyskała akcepatacji współlokatorów. Przeciągamy sprawę jak długo się da ze wzdledu na kondycję kociny, ale nie wiadmo jak długo się da.

Kochani trzymajcie kciuki!!!

amidala

Post » Pt sty 23, 2004 15:42

amidala pisze:hej,

jeszcze nie mam fotek, sorry, ale może na niezobowiązujące oglądnięcie ktoś reflektowałby?

Kot dostał zastrzyki wzmacniające, bo miał problemy z jedzeniem, teraz dopiero zaczyna powolutku troszeczkę jeść. Jest grzeczny i chętny do zabawy, bardzo zabiega o względy kota rezydenta!
nie wiem jak długo uda nam się uchronić kotka przed schroniskiem. Osoba, która się zaopiekowała sierotką nie uzyskała akcepatacji współlokatorów. Przeciągamy sprawę jak długo się da ze wzdledu na kondycję kociny, ale nie wiadmo jak długo się da.

Kochani trzymajcie kciuki!!!

To ja go chętnie zobaczę. Można jutro?
Tylko jest jeden problem: ja pracuję i w tygodniu to przez 8 godzin nie ma mnie w domu. Pozostały czas mogę mu w całości poświęcić. Czy kotek sobie poradzi? Bo on malutki jest.

merefenebef

Post » Pt sty 23, 2004 15:47

spoko, ja tez pracuję! i zaczynałam od jednego kota!

chętnie służę radą i doświadczeniami i fajnym vetem i chętnie pomogę!
pytaj o wszystko!

jeśli mozna poproszę na pw jakis kontakt, najlepiej telefon, żebym mogła szczegóły ustalić!

cudownie kochani trzymajcie kciuki!!!! :D

amidala

Post » Pt sty 23, 2004 15:52

Trzymam z całej siły!!
Misia, Misieczka zawsze będziesz w naszych sercach [*] Mróweczek 15.08.2003-06.02.2020 [*] Biedronka maj 2004-18.10.2021 [*] Kitka10.05.2023 [*]
Z nami : Filemon, Maciek, Lilek, Dzidka, MałeMałe, Tobiś, Mufi, Rudek - został w domu, który kupiliśmy..., dziadeczek Domi zgarnięty ze środka wsi

kiwi

Od: Pt lis 14, 2003 22:32

Post » Pt sty 23, 2004 16:01

dziś wieczorem będzie też zdjęcie, za jakość nie ręczę, ale co tam!

amidala

Post » Sob sty 24, 2004 0:29

Niestety nie zdazylam nawet zobaczyc kotka :( Biega teraz gdzies z innymi kotkami po Partynicach. Nikt nie mial na to wplywu...
W dalszym ciagu szukam kotka. Jakby byl jakis mlody z wroclawia do oddania (plec obojetna) to prosze o mnie pamietac.

pozdrawiam serdecznie
aga
Obrazek

merefenebef

Post » Sob sty 24, 2004 13:58

merefenebef pisze:Biega teraz gdzies z innymi kotkami po Partynicach. Nikt nie mial na to wplywu...

NAWIAŁ?????? o kurcze 8O

merefenebef, spróbuj zajrzeć do schroniska na Skarbowców, małych kotków tam sporo jest, tylko co do zdrowia, to nie ręczę (mój Gacuś schroniskowy jest - i poerwsze swoje miesiące u mnie przechorowal....) ale teraz jest oki i straszny boss sie z niego zrobił... :lol:

Pozdro
czterej pancerni.... i piesy dwa :)
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Gacusiowa

Od: Wto gru 09, 2003 12:22

[poprzednia][następna]