ŁÓDŹ - nigdy więcej umieralni - dt na cito dla maluchów!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 23, 2009 18:10

Zapraszamy na Allegro cegiełkowe na następną klatkę-łapkę:
http://allegro.pl/item591558000_charyta ... lapki.html
Ostatnio edytowano Wto mar 24, 2009 11:14 przez andorka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

andorka

Od: Wto kwi 25, 2006 22:33

Post » Pon mar 23, 2009 21:15

dwa kocurki z Politechniki wypuszczone, na sterylkę pojechały dwie kolejne panienki - Pixie i Dixie ;) Łapka została na PŁ, ma ją nastawić rano Pan Krzysztof, podjadę po pracy z dziewczynkami, może w międzyczasie coś się złapie.

Dostałam zjebki od Pana Weta z Futrzaka, że koty nie są umówione, że naszych wolnych talonów już nie mają i w ogóle dezorganizujemy im pracę :( Szczęściem Cherry_Menthol pomachała rzęsami ;) i kotki nam przyjął, ale żąda dowiezienia talonów rano - był tylko jeden niezużyty, druga kotka cięta jest "na krechę" no i kazał mi odebrać kotki rano... i niby jak ja mam to zrobić, skoro pracuję od ósmej? i gdzie je przechować do popołudnia? na 18.00 jestem umówiona z Panem Krzysztofem na Politechnice, pomieszczenie dla kotek jest już przyszykowane, będą tam sobie mieszkać przez kilka dni, aż dojdą do siebie...

na środę mam wolny termin na 1 kotkę i 1 kocurka Pod złotym psem, ale kazali przywieźć przed południem i zabrać wieczorem po zabiegu :roll: to jakiś obłęd jest, wszyscy myślą chyba, że my nie pracujemy i mamy całe dnie wolne, żeby łapać, dowozić, odwozić, itd. :(
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pon mar 23, 2009 21:51

Georg-inia pisze:dwa kocurki z Politechniki wypuszczone, na sterylkę pojechały dwie kolejne panienki - Pixie i Dixie ;)

ja tylko mamrotałam pod nosem :-PPP a Ty od razu na poważnie...

Georg-inia pisze:Dostałam zjebki od Pana Weta z Futrzaka, że koty nie są umówione, że naszych wolnych talonów już nie mają i w ogóle dezorganizujemy im pracę :( Szczęściem Cherry_Menthol pomachała rzęsami ;) i kotki nam przyjął

przeceniasz mnie..hahaha

Koniecznie daj znać co tam się jutro wydarzy!! Chociaż skrobnij wieczorem na forum ;)
"Wielkość narodu i jego postęp moralny można poznać po tym w jaki sposób obchodzi się on ze swymi zwierzętami."
ObrazekObrazek

cherry_menthol

Od: Wto lut 03, 2009 15:49

Post » Pon mar 23, 2009 21:52

bilans dzisiejszego deszczowego wieczoru:
kotów złapanych: zero
interwencji Policji: 2
obiecanych wpłat na 1% podatku: 1
:twisted:
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Pon mar 23, 2009 21:57

Georg-inia pisze:na środę mam wolny termin na 1 kotkę i 1 kocurka Pod złotym psem, ale kazali przywieźć przed południem i zabrać wieczorem po zabiegu :roll: to jakiś obłęd jest, wszyscy myślą chyba, że my nie pracujemy i mamy całe dnie wolne, żeby łapać, dowozić, odwozić, itd. :(

Pod Złotym Psem nie kastrujmy proszę
Obrazek

Magija

Post » Pon mar 23, 2009 22:29

Magija pisze:
Georg-inia pisze:na środę mam wolny termin na 1 kotkę i 1 kocurka Pod złotym psem, ale kazali przywieźć przed południem i zabrać wieczorem po zabiegu :roll: to jakiś obłęd jest, wszyscy myślą chyba, że my nie pracujemy i mamy całe dnie wolne, żeby łapać, dowozić, odwozić, itd. :(

Pod Złotym Psem nie kastrujmy proszę

Magija, wiem o co Ci chodzi, ale spokojnie. Tego pana "doktora" Arka już tam nie ma, odwalił podobny numer dwa albo trzy razy i wyleciał. Teraz jest tam Tomek ze schronu, rozmawiałam z nim w zeszłym tygodniu.

Georg-inia

Post » Wto mar 24, 2009 8:40

buro-biały kocurek wypuszczony, wystrzelił jak z procy.
wczoraj po interwencji Policji prawie udało mi się przekonać jednego z Panów Przeciwnych co do tego, że jego kolega myli się, jakoby łapiemy koty by sprzedawać je do budek z chińskim jedzeniem tudzież na testy do ośrodków badawczych. Będzie dziś czekać na kocurka (który zresztą ma na imię Piesek) i jeśli na własne oczy się przekonają, że koty wracają to mam nadzieję, ze przestaną trochę utrudniać.
Wzięłam klatkę, ale Gruba nie pokazała się, nie mam dziś czasu jej łapać, postaram się jutro z rana tam poczatować, mam nadzieję, ze nie będzie za późno.
Obrazek

Magija

Post » Wto mar 24, 2009 10:49

Georg-inia pisze:Łapka została na PŁ, ma ją nastawić rano Pan Krzysztof, podjadę po pracy z dziewczynkami, może w międzyczasie coś się złapie.

Siem złapało! Pan Krzysztof jedzie z kotem do Futrzaka :D Muszę ozłocić dr. Jolę :love:

Georg-inia

Post » Wto mar 24, 2009 10:51

Georg-inia pisze:
Georg-inia pisze:Łapka została na PŁ, ma ją nastawić rano Pan Krzysztof, podjadę po pracy z dziewczynkami, może w międzyczasie coś się złapie.

Siem złapało! Pan Krzysztof jedzie z kotem do Futrzaka :D Muszę ozłocić dr. Jolę :love:

super!
Obrazek

Magija

Post » Wto mar 24, 2009 11:10

Magija pisze:
Georg-inia pisze:

super!

mniej super :roll: złapał się bury głupek, wycięty w niedzielę :lol:

Georg-inia

Post » Wto mar 24, 2009 11:53

Dziewczyny byłam w TOZ na Piotrkowskiej 117, niestety zamknięte, jutro pójdę jeszcze raz.

Jak zobaczyłam te zasyfione miski przy drzwiach i ten ogólny smród... normalnie załamka

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto mar 24, 2009 12:28

gosiaa pisze:Dziewczyny byłam w TOZ na Piotrkowskiej 117, niestety zamknięte, jutro pójdę jeszcze raz.

Jak zobaczyłam te zasyfione miski przy drzwiach i ten ogólny smród... normalnie załamka

gwoli ścisłości, to nie jest TOZ tylko ŁTOZ ;)

Georg-inia

Post » Wto mar 24, 2009 14:34

Inga, dałabyś radę w ten poniedziałek odebrać wnioski do Amicusa? Mi ta lecznica będzie najbliżej.
Obrazek

Magija

Post » Wto mar 24, 2009 18:26

dziewczyny, spróbuję załatwić talony do Futrzaka - dam znać

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Wto mar 24, 2009 18:49

rany, ale macie przygody z "miejscowymi" 8O

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

[poprzednia][następna]