Zapraszamy na Allegro cegiełkowe na następną klatkę-łapkę:
http://allegro.pl/item591558000_charyta ... lapki.html
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Georg-inia pisze:dwa kocurki z Politechniki wypuszczone, na sterylkę pojechały dwie kolejne panienki - Pixie i Dixie![]()
Georg-inia pisze:Dostałam zjebki od Pana Weta z Futrzaka, że koty nie są umówione, że naszych wolnych talonów już nie mają i w ogóle dezorganizujemy im pracęSzczęściem Cherry_Menthol pomachała rzęsami
i kotki nam przyjął
Georg-inia pisze:na środę mam wolny termin na 1 kotkę i 1 kocurka Pod złotym psem, ale kazali przywieźć przed południem i zabrać wieczorem po zabieguto jakiś obłęd jest, wszyscy myślą chyba, że my nie pracujemy i mamy całe dnie wolne, żeby łapać, dowozić, odwozić, itd.
Magija pisze:Georg-inia pisze:na środę mam wolny termin na 1 kotkę i 1 kocurka Pod złotym psem, ale kazali przywieźć przed południem i zabrać wieczorem po zabieguto jakiś obłęd jest, wszyscy myślą chyba, że my nie pracujemy i mamy całe dnie wolne, żeby łapać, dowozić, odwozić, itd.
Pod Złotym Psem nie kastrujmy proszę
Georg-inia pisze:Łapka została na PŁ, ma ją nastawić rano Pan Krzysztof, podjadę po pracy z dziewczynkami, może w międzyczasie coś się złapie.
Georg-inia pisze:Georg-inia pisze:Łapka została na PŁ, ma ją nastawić rano Pan Krzysztof, podjadę po pracy z dziewczynkami, może w międzyczasie coś się złapie.
Siem złapało! Pan Krzysztof jedzie z kotem do FutrzakaMuszę ozłocić dr. Jolę
Magija pisze:Georg-inia pisze:Georg-inia pisze:Łapka została na PŁ, ma ją nastawić rano Pan Krzysztof, podjadę po pracy z dziewczynkami, może w międzyczasie coś się złapie.
Siem złapało! Pan Krzysztof jedzie z kotem do FutrzakaMuszę ozłocić dr. Jolę
super!
gosiaa pisze:Dziewczyny byłam w TOZ na Piotrkowskiej 117, niestety zamknięte, jutro pójdę jeszcze raz.
Jak zobaczyłam te zasyfione miski przy drzwiach i ten ogólny smród... normalnie załamka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 1387 gości