Kaprys a co z ofertą DT u Agneski?
Skoro ten pan, uznał że, kicia ma zostać, a za jakiś czas ją pewnie zacznie wypuszczać, trzeba będzie upozorować "wypadek" i ją cichaczem przejąć.
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Agneska pisze:W niedziele Swiderek wyprowadza sie do Wroclawia. Moglabym od poniedzialku dolaczyc mlodego do Zwiadowcy w lazience. OK?
_kathrin pisze:Agneska pisze:W niedziele Swiderek wyprowadza sie do Wroclawia. Moglabym od poniedzialku dolaczyc mlodego do Zwiadowcy w lazience. OK?
Agneska tylko, Ty nie łaź nigdzie, bo jeszcze coś pod samochodem znajdziesz
Agneska pisze:Jak mam nie łazić pod samochody, skoro oficjalnie już ogłosiłam ponowną akcję łapankowa na moim osiedlu.![]()
A niby od kogo klatkę-łapkę odbieram, co?![]()
![]()
![]()
Kaprys, najchętniej bym odebrała chłopaka w poniedziałek z Boliłapki już po zabiegu.
Zadzwonię i spróbuję to załatwić. Może się uda go zawieźć w niedzielę, a w poniedziałek go "zrobią"..
Aleba zgłosiła gotowośćzrobienia kotom ogłoszeń, a z jej ogłoszeń moje tymczasy idą jak woda. Możesz wysłać Alebie zdjęcia kotka? Tak go ten facet trzyma, że sie ktoś powinien zlitować nad biedakiem.
Cudownie, dzięki wielkie, Olu!! Podaj mi proszę Twój adres mailowy, to wyślę te dwie smutne foty.. Smutne, jak na zawołanie..
monika1974 pisze:Jakie cudo !
Agneska pisze:Może byc na mnie.![]()
A kicior musi się sprawdzić, jakżeby inaczej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 6 gości