domek z Żar zrezygnował przestraszyli sie procedur adopcyjnych
miśleli ze to takie proste
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
monika74 pisze:domek z Żar zrezygnował przestraszyli sie procedur adopcyjnych
miśleli ze to takie proste
cypisek pisze:JA MAM TAKĄ RUDĄ MA NA IMIĘ .TRI KOLORka jest> 2 miesiące siedziała pod kakloryferem ,wychodziła tylko w nocy.Podstawionej miski nie ruszyła!!teraz dopiero powoli wychodzi je chrupeczki ,przejdzie obok,JAk sie na nia tylko spojrzy to wieje heh.i tak duze postępy.Osobiscie jeszcze jej nie głaskałam....jak była a wolnosci dzieci bardzo złe rzeczy jej robiły ,wkładały do farby,w ciązy pobita została ,martwe płody ledwo sama przeżyła.Została wyrwana >>bachorom>> przez panią ...była w jakims zawiniątku i miała .........wsypem.... z 10 !!!piętra zjechac,....masakra.WIĘC ..ja czekam czekam rozmawiam!!!CZekam chwilki kiedy podejdzie ,wezmę ją na ręce....mysle ze się doczekam...prawda??
NOT pisze:monika74 pisze:
monika74, Twoja Zmija kogos mi przypomina. Czy ona jest ze Szczecina?
Czy byla adoptowana ok. 4 lata temu jako dorosla, wysterylizowana kocica?
monika74 pisze:anulka111 pisze:biedactwo ....zapomnialam ,ze moje tez exigent zra....wiec mala wie co dobre .....ale musiala niezla szkole przejsc w zyciu jak ja wszystko straszy......................biewdulkaaaaaaaaaaaaaaagratuluje ,ze w koncu trafilas......daj jej w kat tego exignetu po pare chrupek moze cos zje jeszcze....najlepiej by bylo jakbys je policzyla,by wiedziec czy ubedzie
panienka nie ruszy z miseczki tylko z rączki i to trzeba ją ładnie poprosić
kristinbb pisze:Jaka ona piękna...![]()
powolutku, powolutku będzie jadła...
Mam nadzieję ,że chociaż pije.![]()
Podstawiaj jej wodę pod nos.
cypisek pisze:JA MAM TAKĄ RUDĄ MA NA IMIĘ .TRI KOLORka jest> 2 miesiące siedziała pod kakloryferem ,wychodziła tylko w nocy.Podstawionej miski nie ruszyła!!teraz dopiero powoli wychodzi je chrupeczki ,przejdzie obok,JAk sie na nia tylko spojrzy to wieje heh.i tak duze postępy.Osobiscie jeszcze jej nie głaskałam....jak była a wolnosci dzieci bardzo złe rzeczy jej robiły ,wkładały do farby,w ciązy pobita została ,martwe płody ledwo sama przeżyła.Została wyrwana >>bachorom>> przez panią ...była w jakims zawiniątku i miała .........wsypem.... z 10 !!!piętra zjechac,....masakra.WIĘC ..ja czekam czekam rozmawiam!!!CZekam chwilki kiedy podejdzie ,wezmę ją na ręce....mysle ze się doczekam...prawda??
Użytkownicy przeglądający ten dział: indestructibleperson, puszatek i 160 gości