Kicia_ pisze:...
... Proszę wszystkich o powstrzymanie się od krytyki poczynań La.heureuse.chatte, która wykazała się wielkim sercem dając tymczasowe lokum Kacprowi, który w schronisku nie dałby rady dotrwać do czasu znalezienia mu domu.
Kto i gdzie ją krytykuje?
Kicia_ pisze:...
.... Skupmy się więc na wspieraniu La.heureuse.chatte, bo na to zasługuje.
Ale chyba wspieranie nie polega na zatajaniu informacji przez bardziej doświadczonych. Ja nijak nie mogę dopasować niczego przeciw świerzbowi, co mogłoby być zapodawane 3 x co tydzień za 35 zł/szt. Wątpię też aby sposób leczenia tego wrednego pajęczaka diametralnie zmienił się w ciągu ostatnich kilku miesięcy. Przyzmam, że liczyłem na zajęcie przec ciebie merytorycznego stanowiska w tej kwestii, zamiast lania wody. Jest dość prawdopodobne, że się Karolinie pozajączkowało z terminami, cenami, co ustaliliśmy przez telefon.
Lepiej zwątpić 10 razy za dużo, niż jeden raz za mało - jak widzę Karolina do tej zasady się stosuje, dzięki czemu w ogóle wystąpił problem. Znaczy inicjatywa pognania do weta zasadniczo godna jest podziwu, a nadymanie się o byle pierdołę w cenie nie jest. Przynajmniej u mnie.