kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:Bo dwa koty w podpisie to tak trochę łyso wygląda... Wiesz, Bożenko? Z tym coś trzeba zrobić!!
Wiem kochana,tylko kotów brak normalnie!![]()
Tak się tłumacz!
No, jakoś muszę!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:Bo dwa koty w podpisie to tak trochę łyso wygląda... Wiesz, Bożenko? Z tym coś trzeba zrobić!!
Wiem kochana,tylko kotów brak normalnie!![]()
Tak się tłumacz!
kinga w. pisze:oj.. A widziałaś Bellę u Batumi? Pers szylkretowy. Normalnie plaskata Lafi!
mamuśka pisze:kalair, chciałam się pochwalić kotką teściowej - długowłosy szylkret - ale nie mogę się dostać do kompa![]()
swoją drogą, nie widuję takich kotów
Tyzma pisze:A widziałąś szylkreta kota? i to jajecznegoteż na forum - Tikru się nazywa. Piękny długi włos, śliczny kotek. I tak przy okazji pięknych kotów Hino
i śnieg
piękne i tak mi się lżej zrobiło, że Hino mruczy i chce głasków - że nie straciła wiary w ludzi
tosiula pisze:Został znaleziony na ulicy z puszką na głowie. Potem był w DS. Wydawało się, że już jest dobrze jak go brałam. Ale u mnie znowu się wycofał. I trzeba go było od początku oswajać.
dora750 pisze:tosiula pisze:Został znaleziony na ulicy z puszką na głowie. Potem był w DS. Wydawało się, że już jest dobrze jak go brałam. Ale u mnie znowu się wycofał. I trzeba go było od początku oswajać.
A ten Twój Toril to czasem nie udawał na początku dziewczynki?
sawanka1 pisze:moja Sahara też jest szylkretką ale za stara i za wredna - nie polecam
kalair pisze:dora750 pisze:tosiula pisze:Został znaleziony na ulicy z puszką na głowie. Potem był w DS. Wydawało się, że już jest dobrze jak go brałam. Ale u mnie znowu się wycofał. I trzeba go było od początku oswajać.
A ten Twój Toril to czasem nie udawał na początku dziewczynki?
no!![]()
Ale wykryli,i wykastrowali!
kalair pisze:sawanka1 pisze:moja Sahara też jest szylkretką ale za stara i za wredna - nie polecam
Ale śliczniusia! A że wredna? Normalka..![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości