"Ciapkowo"-Adoptując mnie, ratujesz mi życie!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob mar 21, 2009 16:13

będzie dobrze, jestem tego pewna :) kciuki!
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

Post » Sob mar 21, 2009 21:06

Dzis mialam wolne ale Sylwia napisala smska, ze do domku pojechala Rachela :dance2: Filemonek :dance2: oraz Mania :dance2:

Badzcie kochane i szczesliwe nasze ciapkotki :spin2:

Izabela

Od: Nie cze 08, 2003 20:33

Post » Sob mar 21, 2009 21:17

Jutro odwiedzę koty w Ciapkowie. Postaram się by druga , a w zasadzie właściwa część mojej wizyty była mało uciążliwa.
"..jeśli nie masz po co żyć, żyj na złość innym"

http://WWW.CIAPKOWO.PL - może ty odmienisz ich los.

mariusz_s

Od: Pon gru 24, 2007 20:56

Post » Sob mar 21, 2009 21:41

mariusz_s pisze:Jutro odwiedzę koty w Ciapkowie. Postaram się by druga , a w zasadzie właściwa część mojej wizyty była mało uciążliwa.

Zapraszam :D

Linux bardzo sie ucieszy :twisted: a reszta psiakow rowniez bo w koncu bedzie dzieki Tobie sprawny wentylator :spin2:

Izabela

Post » Sob mar 21, 2009 21:52

Izabela pisze:Dzis mialam wolne ale Sylwia napisala smska, ze do domku pojechala Rachela :dance2: Filemonek :dance2: oraz Mania :dance2:

Badzcie kochane i szczesliwe nasze ciapkotki :spin2:

Super :dance: :D

nika28

Od: Pt mar 21, 2008 21:15

Post » Nie mar 22, 2009 11:43

To ja mam tylko pytanie - nie widzę tu Benusia, dlaczego?
To moja ciapkowska miłość i chcę, żeby też znalazł domek :crying:
Ja wiem, może on nie jest objektywnie piękny, ale... chwyta za serce, przynajmniej mnie :oops:

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Nie mar 22, 2009 19:48

Izabela pisze:Linux bardzo sie ucieszy :twisted: a reszta psiakow rowniez bo w koncu bedzie dzieki Tobie sprawny wentylator :spin2:

O tak Linux tak mocno ucieszył się na mój widok, że aż krata zajęczała :twisted:. Co ciekawe na mojego brata nawet nie zwrócił uwagi.
Wentylator nowy już działa. Włącznik jest już w ludzkim miejscu. Jutro z rana przyjadę na kontrolę. A po pracy przywiozę nalepkę informacyjną na włącznik wentylatora.

:( niestety z nadmiaru zajęć nie udało nam się wygłaskać wszystkich Ciapkotów.
"..jeśli nie masz po co żyć, żyj na złość innym"

http://WWW.CIAPKOWO.PL - może ty odmienisz ich los.

mariusz_s

Od: Pon gru 24, 2007 20:56

Post » Pon mar 23, 2009 18:36

mariusz_s pisze:
Izabela pisze:Linux bardzo sie ucieszy :twisted: a reszta psiakow rowniez bo w koncu bedzie dzieki Tobie sprawny wentylator :spin2:

O tak Linux tak mocno ucieszył się na mój widok, że aż krata zajęczała :twisted:. Co ciekawe na mojego brata nawet nie zwrócił uwagi.
Wentylator nowy już działa. Włącznik jest już w ludzkim miejscu. Jutro z rana przyjadę na kontrolę. A po pracy przywiozę nalepkę informacyjną na włącznik wentylatora.

:( niestety z nadmiaru zajęć nie udało nam się wygłaskać wszystkich Ciapkotów.

Wentylator rewelacyjnie zaciaga nieswieze powietrze :twisted: dziekuje :D

Aniu, zdjecia Benia beda :oops: obiecuje :)

Izabela

Post » Pon mar 23, 2009 18:55

po raz kolejny oglądałam zdjęcia...Zdzisia ma niewiarygodnie mądre oczka, a Chelsea takie smutne...
mam nadzieję, że nie będą długo czekać :!:
0.40 24.12.2010 Justynko [*] Śpij Spokojnie Nasze Słoneczko Kochane

Obrazek

KarolinaS

Od: Pt kwi 06, 2007 18:02

Post » Pon mar 23, 2009 19:21

Zdzisia jest bardzo kochana dziewczynka. Wiele pewnie w zyciu przeszla. Trafila do nas jako brudna, zaniedbana panienka, bez zabkow i w wielkim stresie. Teraz bawi sie jak maly kociak, szaleje po adopcyjnym z innymi kotami a jak ktos przychodzi adoptowac kota to jest pierwsza do przytulania. Po mimo jej staran i wysilkow aby zwrocic na siebie uwage, ludzie wybieraja mlodsze kotki :(

Chelsea jest smutna. Nie potrafi tak jak Zdzisia zwracac na siebie uwagi :( Siedzi zawsze na drapaczku i tylko przyglada sie ludziom, moze ktos mnie zauwazy?

Martwi mnie Rafi :( ma mocno podwyzszone leukocyty. Dostal nowy antybiotyk i jest mala poprawa. Bedzie jechal do wetow na test bialaczkowy...

Nemus nadal nie daje sie oswoic. Zlapany w katku slicznie sie nastawia do glaskania, tylko ciezko go namierzyc w tym wlasnie kaciku.

Ciapkoty sa slodkie. Maja komplet szczepien, sa sterylizowane i kastrowane. Maja pakiet bezplatnych wizyt weterynaryjnych po adopcji. Nowi opiekunowie moga dzwonic do schroniska i pytac sie o rady odnosnie swoich pupili. Zawsze mamy dla nich czas i z wielka checia odpowiadamy na nurtujace ich pytania, doradzamy.
To nieprawda, ze sa gorsze od kotow z DT. Byc moze w takim skupisku kotow sa bardziej poddatne na infekcje ale nie sa gorsze.
Zasluguja na milosc, dom, wlasne rece do glaskania i odwdziecza sie wielka kocia miloscia z calego ich serduszka.

Izabela

Post » Pon mar 23, 2009 19:28

Izabela pisze:Zdzisia jest bardzo kochana dziewczynka. Wiele pewnie w zyciu przeszla. Trafila do nas jako brudna, zaniedbana panienka, bez zabkow i w wielkim stresie. Teraz bawi sie jak maly kociak, szaleje po adopcyjnym z innymi kotami a jak ktos przychodzi adoptowac kota to jest pierwsza do przytulania. Po mimo jej staran i wysilkow aby zwrocic na siebie uwage, ludzie wybieraja mlodsze kotki :(

Chelsea jest smutna. Nie potrafi tak jak Zdzisia zwracac na siebie uwagi :( Siedzi zawsze na drapaczku i tylko przyglada sie ludziom, moze ktos mnie zauwazy?

Martwi mnie Rafi :( ma mocno podwyzszone leukocyty. Dostal nowy antybiotyk i jest mala poprawa. Bedzie jechal do wetow na test bialaczkowy...

Nemus nadal nie daje sie oswoic. Zlapany w katku slicznie sie nastawia do glaskania, tylko ciezko go namierzyc w tym wlasnie kaciku.

Ciapkoty sa slodkie. Maja komplet szczepien, sa sterylizowane i kastrowane. Maja pakiet bezplatnych wizyt weterynaryjnych po adopcji. Nowi opiekunowie moga dzwonic do schroniska i pytac sie o rady odnosnie swoich pupili. Zawsze mamy dla nich czas i z wielka checia odpowiadamy na nurtujace ich pytania, doradzamy.
To nieprawda, ze sa gorsze od kotow z DT. Byc moze w takim skupisku kotow sa bardziej poddatne na infekcje ale nie sa gorsze.
Zasluguja na milosc, dom, wlasne rece do glaskania i odwdziecza sie wielka kocia miloscia z calego ich serduszka.

Jej... Zdzisia będę jej kibicować i trochę mi smutno bo wybrałam młodszą Chimerę, ale to się poplątało trochę poza tym brak uzębienia zdzisi... miałam ostatnio takiego psiaka bez zębów i był taki biedny, nie wszytstko mógł jeść a ponadto niektóre miękie mu szkodziło, więc... to za dużo na teraz było. Gdyby sie okzało, że Zdzisia też nie wszystko może jeść i choruje, rozwolnienia, wymioty... ech byłby to koszmar. Na innym etapie życia Zdzisia byłaby tą pierwszą :balony:

deathgs

Od: Śro gru 17, 2008 14:11

Post » Pon mar 23, 2009 20:00

Izabela pisze:Ciapkoty sa slodkie. Maja komplet szczepien, sa sterylizowane i kastrowane. Maja pakiet bezplatnych wizyt weterynaryjnych po adopcji. Nowi opiekunowie moga dzwonic do schroniska i pytac sie o rady odnosnie swoich pupili. Zawsze mamy dla nich czas i z wielka checia odpowiadamy na nurtujace ich pytania, doradzamy.

:ok: :ok: :ok:

Potwierdzam, Kasia i jej Ciapkot Buranio wraz z Czarną Mają gdańszczanką
po_prostu_kaska

Post » Pon mar 23, 2009 20:21

po_prostu_kaska pisze:
Izabela pisze:Ciapkoty sa slodkie. Maja komplet szczepien, sa sterylizowane i kastrowane. Maja pakiet bezplatnych wizyt weterynaryjnych po adopcji. Nowi opiekunowie moga dzwonic do schroniska i pytac sie o rady odnosnie swoich pupili. Zawsze mamy dla nich czas i z wielka checia odpowiadamy na nurtujace ich pytania, doradzamy.

:ok: :ok: :ok:

Potwierdzam, Kasia i jej Ciapkot Buranio wraz z Czarną Mają gdańszczanką

:D :D :D

Na pierwszej stronie dodalam Bucusia i Filipka :)

Izabela

Post » Pon mar 23, 2009 20:29

Izabela pisze:Zdzisia jest bardzo kochana dziewczynka. Wiele pewnie w zyciu przeszla. Trafila do nas jako brudna, zaniedbana panienka, bez zabkow i w wielkim stresie. Teraz bawi sie jak maly kociak, szaleje po adopcyjnym z innymi kotami a jak ktos przychodzi adoptowac kota to jest pierwsza do przytulania. Po mimo jej staran i wysilkow aby zwrocic na siebie uwage, ludzie wybieraja mlodsze kotki :(

Nemus nadal nie daje sie oswoic. Zlapany w katku slicznie sie nastawia do glaskania, tylko ciezko go namierzyc w tym wlasnie kaciku

Mam nadzieję,że to nie Felv :( ; na pewno jakiś niegroźny stan zapalny :ok:
Rafi jest ślicznym słodziakiem, ma taką dziecięcą buźkę :D ; niektórym kociastym tak zostaje - taki pyzaty, okrągły pysio jak u malucha :1luvu:
nasz Igor tak ma i jest najsłodszy z całej bandy

zdziwiłaś mnie opisem Zdzisi, na zdjęciu wygląda raczej na kotkę z dystansem...poważną, taką kocią filozofkę, raczej typ naukowca :wink: , a nie jakieś tam zabawy :smiech3: ; kurka, ludzie nie wiedzą co tracą :!: . Chelsea też musi znaleźć adoratora to na prawdę piękna i rozdzierająca serce koteczka, nie wszyscy chcą puchate kociaki przecież :(

tak też myślę :ok:
i mocno kibicuję Ciapkotom :D
... a zwłaszcza Zdzisi, Chelsea' i Rafiemu

Obrazek

KarolinaS

Post » Pon mar 23, 2009 20:33

Izabela pisze: :D :D :D

Na pierwszej stronie dodalam Bucusia i Filipka :)

jejciu jejciu jakie poważne pingwinki :) Bucuś to wygląda jak jakiś mafiozo w stylu ojca chrzestnego :wink:

Obrazek

KarolinaS

[poprzednia][następna]