Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
mariusz_s pisze:Jutro odwiedzę koty w Ciapkowie. Postaram się by druga , a w zasadzie właściwa część mojej wizyty była mało uciążliwa.
Izabela pisze:Dzis mialam wolne ale Sylwia napisala smska, ze do domku pojechala RachelaFilemonek
oraz Mania
![]()
Badzcie kochane i szczesliwe nasze ciapkotki
Izabela pisze:Linux bardzo sie ucieszya reszta psiakow rowniez bo w koncu bedzie dzieki Tobie sprawny wentylator
mariusz_s pisze:Izabela pisze:Linux bardzo sie ucieszya reszta psiakow rowniez bo w koncu bedzie dzieki Tobie sprawny wentylator
O tak Linux tak mocno ucieszył się na mój widok, że aż krata zajęczała. Co ciekawe na mojego brata nawet nie zwrócił uwagi.
Wentylator nowy już działa. Włącznik jest już w ludzkim miejscu. Jutro z rana przyjadę na kontrolę. A po pracy przywiozę nalepkę informacyjną na włącznik wentylatora.niestety z nadmiaru zajęć nie udało nam się wygłaskać wszystkich Ciapkotów.
Izabela pisze:Zdzisia jest bardzo kochana dziewczynka. Wiele pewnie w zyciu przeszla. Trafila do nas jako brudna, zaniedbana panienka, bez zabkow i w wielkim stresie. Teraz bawi sie jak maly kociak, szaleje po adopcyjnym z innymi kotami a jak ktos przychodzi adoptowac kota to jest pierwsza do przytulania. Po mimo jej staran i wysilkow aby zwrocic na siebie uwage, ludzie wybieraja mlodsze kotki
Chelsea jest smutna. Nie potrafi tak jak Zdzisia zwracac na siebie uwagiSiedzi zawsze na drapaczku i tylko przyglada sie ludziom, moze ktos mnie zauwazy?
Martwi mnie Rafima mocno podwyzszone leukocyty. Dostal nowy antybiotyk i jest mala poprawa. Bedzie jechal do wetow na test bialaczkowy...
Nemus nadal nie daje sie oswoic. Zlapany w katku slicznie sie nastawia do glaskania, tylko ciezko go namierzyc w tym wlasnie kaciku.
Ciapkoty sa slodkie. Maja komplet szczepien, sa sterylizowane i kastrowane. Maja pakiet bezplatnych wizyt weterynaryjnych po adopcji. Nowi opiekunowie moga dzwonic do schroniska i pytac sie o rady odnosnie swoich pupili. Zawsze mamy dla nich czas i z wielka checia odpowiadamy na nurtujace ich pytania, doradzamy.
To nieprawda, ze sa gorsze od kotow z DT. Byc moze w takim skupisku kotow sa bardziej poddatne na infekcje ale nie sa gorsze.
Zasluguja na milosc, dom, wlasne rece do glaskania i odwdziecza sie wielka kocia miloscia z calego ich serduszka.
Izabela pisze:Ciapkoty sa slodkie. Maja komplet szczepien, sa sterylizowane i kastrowane. Maja pakiet bezplatnych wizyt weterynaryjnych po adopcji. Nowi opiekunowie moga dzwonic do schroniska i pytac sie o rady odnosnie swoich pupili. Zawsze mamy dla nich czas i z wielka checia odpowiadamy na nurtujace ich pytania, doradzamy.
To nieprawda, ze sa gorsze od kotow z DT. Byc moze w takim skupisku kotow sa bardziej poddatne na infekcje ale nie sa gorsze.
Zasluguja na milosc, dom, wlasne rece do glaskania i odwdziecza sie wielka kocia miloscia z calego ich serduszka.
po_prostu_kaska pisze:Izabela pisze:Ciapkoty sa slodkie. Maja komplet szczepien, sa sterylizowane i kastrowane. Maja pakiet bezplatnych wizyt weterynaryjnych po adopcji. Nowi opiekunowie moga dzwonic do schroniska i pytac sie o rady odnosnie swoich pupili. Zawsze mamy dla nich czas i z wielka checia odpowiadamy na nurtujace ich pytania, doradzamy.
![]()
![]()
![]()
Potwierdzam, Kasia i jej Ciapkot Buranio wraz z Czarną Mają gdańszczanką
Izabela pisze:Zdzisia jest bardzo kochana dziewczynka. Wiele pewnie w zyciu przeszla. Trafila do nas jako brudna, zaniedbana panienka, bez zabkow i w wielkim stresie. Teraz bawi sie jak maly kociak, szaleje po adopcyjnym z innymi kotami a jak ktos przychodzi adoptowac kota to jest pierwsza do przytulania. Po mimo jej staran i wysilkow aby zwrocic na siebie uwage, ludzie wybieraja mlodsze kotki
Chelsea jest smutna. Nie potrafi tak jak Zdzisia zwracac na siebie uwagiSiedzi zawsze na drapaczku i tylko przyglada sie ludziom, moze ktos mnie zauwazy?
Martwi mnie Rafima mocno podwyzszone leukocyty. Dostal nowy antybiotyk i jest mala poprawa. Bedzie jechal do wetow na test bialaczkowy...
Nemus nadal nie daje sie oswoic. Zlapany w katku slicznie sie nastawia do glaskania, tylko ciezko go namierzyc w tym wlasnie kaciku
Ciapkoty sa slodkie. Maja komplet szczepien, sa sterylizowane i kastrowane. Maja pakiet bezplatnych wizyt weterynaryjnych po adopcji. Nowi opiekunowie moga dzwonic do schroniska i pytac sie o rady odnosnie swoich pupili. Zawsze mamy dla nich czas i z wielka checia odpowiadamy na nurtujace ich pytania, doradzamy.
Izabela pisze:![]()
![]()
![]()
Na pierwszej stronie dodalam Bucusia i Filipka
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google Adsense [Bot] i 25 gości