batumi pisze:kinga, TŻ przekonany, Bella zostaje u nas!!!!!!
A miała nie zostać?Taka piękność?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga w. pisze:Nie wiem... Dziewczyny przejmują kolejne koty z Kielc... Kocurek bardzo chory... Cholera!
kalair pisze:batumi pisze:kinga, TŻ przekonany, Bella zostaje u nas!!!!!!
batumi pisze:kalair pisze:batumi pisze:kinga, TŻ przekonany, Bella zostaje u nas!!!!!!
piękna to ona dla mojego TŻ estety nie jest, oba uszy uszkodzone, jedno bardziej obgryzione, drugie mniej, przez nosek chrumka, obciachana na goopiego jasia i ten kolor niezdecydowany![]()
A ja kocham szylkretki a puchata szylkretka to szczyt marzeń. Wg mojego chytrego planu miała być szylrecia i szynszylka (ale ta się zamieniła w czarna exo)
batumi pisze:kinga, TŻ przekonany, Bella zostaje u nas!!!!!!
kalair pisze:batumi pisze:kalair pisze:batumi pisze:kinga, TŻ przekonany, Bella zostaje u nas!!!!!!
piękna to ona dla mojego TŻ estety nie jest, oba uszy uszkodzone, jedno bardziej obgryzione, drugie mniej, przez nosek chrumka, obciachana na goopiego jasia i ten kolor niezdecydowany![]()
A ja kocham szylkretki a puchata szylkretka to szczyt marzeń. Wg mojego chytrego planu miała być szylrecia i szynszylka (ale ta się zamieniła w czarna exo)
I cudnie! Wypięknieje,spoko!![]()
Fajnie,że zostaje.
kinga w. pisze:kalair pisze:batumi pisze:kalair pisze:batumi pisze:kinga, TŻ przekonany, Bella zostaje u nas!!!!!!
I cudnie! Wypięknieje,spoko!![]()
Fajnie,że zostaje.
Tak swoją droga wygląda troche jakby Lafi nie wyhamowała przed ścianą...Słodka mordeczka!!
batumi pisze:dobranoc, ja jutro do pracki, bede w niedzielę i zycze sobie na dzień dobry piekne panie poogladac, papapa
dora750 pisze:A ja na dobranoc chciałam się pochwalić bliskim zakończeniem po pożarowego remontu. Oto kuchnia, trzeba jeszcze kupić gumolit (na razie jest wykładzina dywanowa) i pomalować sufit w salonie. (dla zaspokojenia własnej różności w najbliższym czasie wytapetujemy naszą sypialnie)
Nareszcie koniec już bliskiDobranoc.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 94 gości