Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wielbłądzio pisze: PS. Czy któraś z Was ma może pomysł, co można zrobić z namolnym, rozterkotanym ciężkim czarnym kocurem, który non-stop mnie napastuje poprzez wytrwałe (pomimo nastu już zestawień na podłogę) ładowanie się na moje kolana
???
Marcelibu pisze:Wielbłądzio pisze: PS. Czy któraś z Was ma może pomysł, co można zrobić z namolnym, rozterkotanym ciężkim czarnym kocurem, który non-stop mnie napastuje poprzez wytrwałe (pomimo nastu już zestawień na podłogę) ładowanie się na moje kolana
???
Chyba będę musiała zakocić moją ciotkę. Po śmierci mojej Babci, a jej Mamy została sama.
Naprawdę taki przytulak?
Wielbłądzio pisze:Zrobiłam dziś kilka fotek Bardzo Grubej Kocicy RokisiJak zechce mi się wrzucić i pozmniejszać, to jutro rano je tu zastaniecie
Wielbłądzio pisze:no bo mi się nie chce![]()
ale moooże, moooże
Anuk pisze:A propos grubych...![]()
Dziewczęta, trzepnęło mną.
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=90506
Trzepnęło, jak rzadko kiedy. Może przyzwyczaiłam się już do wieści o katowanych zwierzętach, że mnie mniej szokują, chociaż wciąż szokują - ale "szokują" inaczej: w smutny, tragiczny, bolesny sposób, ale niestety nie dziwią.
Tym razem jednak "dziennikarzom" pewnej poczytnej gazety udało się mnie zadziwić.
Podobno "są tylko dwie rzeczy nieskończone: wszechświat i głupota ludzka. Jednak co do wszechświata nie można być pewnym"
Jeśli ktoś ma wolną chwilę, niech skrobnie do nich kilka słów!
Zasypmy idiotów uprzejmymi listami! Niech im się znudzą debilne zabawy!
Skopiuję sobie do własnego wątku, a co... Niech ludzie łapią za klawiaturę!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Kankan, Lifter i 15 gości