Tyzma pisze:bo róża to ma kolce - nie wiedziałeś?
Faktycznie Tyzma!
Moderator: Estraven
Marcelibu pisze:Na tulipany uważaj. Woda, w której stoją też nie jest dla kotów zdrowa.
bubor pisze:Marcelibu pisze:Na tulipany uważaj. Woda, w której stoją też nie jest dla kotów zdrowa.
Witaj wieczorową porą.
Tulipanów już dawno niema a od kilkunastu minut nie ma też flakonu , róże są rozwleczone po pokoju a ja muszę ścierać rozlaną na podłodze wodę![]()
Tyzma pisze:chciałeś to masz, bo co badyle do domu ściągnąłeś?
Tyzma pisze:prezenty nie prezenty ewidentnie się nie nadawały - trawę byś im postawił i lepiej by się cieszyły
bubor pisze:...róże są rozwleczone po pokoju a ja muszę ścierać rozlaną na podłodze wodę![]()

Tyzma pisze:Ale ja nie napisałam posiej i czekaj aż urośnie - napisałam daj - czyli weź skąd chcesz i przynieś do domu
bubor pisze:Tyzma pisze:Ale ja nie napisałam posiej i czekaj aż urośnie - napisałam daj - czyli weź skąd chcesz i przynieś do domu
Sąd tu w zimie wziąć rosnącą trawe ?
kitkowa pisze:bubor pisze:...róże są rozwleczone po pokoju a ja muszę ścierać rozlaną na podłodze wodę![]()
Wystarczyły 2 godziny i 20 minut i dziewczyny pokochały róże
Tyzma pisze:bubor pisze:Tyzma pisze:Ale ja nie napisałam posiej i czekaj aż urośnie - napisałam daj - czyli weź skąd chcesz i przynieś do domu
Sąd tu w zimie wziąć rosnącą trawe ?
może sąsiad ma?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 11 gości