Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
meggi 2 pisze:Dziękie Wam![]()
Jestem do niczego wczoaraj w lecznicy czekalam prawie 2 godziny , siedzialam pod otwartym oknem i od wczoraj wieczorem okropny ból plecow, temper, łamanie w kosciach, katar ból gardła.
Od popoludnia w łozku.
Cytrysia wczoraj zauważylam ,ze po usunięciu tych nici i supelkow lepeij się poczula . Przychodzila do mnie miziala sie barankowala, mruczala lizala mnie po nosie i caly czas ze mna w lozku.
Dzisiaj sie zmarwiłam bo nie ma apetytu do jedzenia, musilam na siłe wyciągac z kanapy - dalam mieska posiekanego wolowego, tacke animondy -nie - ruszone.
otworzylam puszeczke gourmeta gold z tunczykiem to trcohche polizala. Martwi mnie to.![]()
Mam tylko 2 ampulki Lakcidu, mam za to Trilac nie wiem ile jej podac tego trilacu, a moze ktos mi podpowie co innego podac na uzuepelnienie flory bakteryjnej?
Ona ma na pewno biedactwo byle jaki ten przewod pokarmowy po braniu takiej ilosci antybiotyku.
Szkoda mi zeby nie przepadla wizyta z Mruczkiem na usg w poniedzialek , ale nie wiem jak sie wykuruje.
ariel pisze:Aniu, pisałam Ci, że mogę Mruczka zabrać na badanie. Autobusem
meggi 2 pisze:ariel pisze:Aniu, pisałam Ci, że mogę Mruczka zabrać na badanie. Autobusem
Aga bardzo dziekuje, ale wiem ze tez jestes umeczona swoim stadkiem i chorobami kotow. Zobaczymy jak bedzie jutro. Odezwe sie do Ciebie .. Dziekuje.
AnielkaG pisze:Ania, o której to usg?
Maciuś zawieziony dziś do nowego domu. Chyba będzie ok...Ma kolegę prawie identycznego, tylko 2 miesiące starszy...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Meteorolog1, nfd i 212 gości