Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Matko jedyna!!!Satoru. Taka rozpusta w biały dzień????No ja to tylko moge o czymś takim sobie pomarzyćSatoru pisze:ja tez sie przywitowywuję:) spałam dzis dluuuuuuuugo, ale taka mamy paskudna pogode ze nic tylko spac caly dzien:(
iza71koty pisze:Matko jedyna!!!Satoru. Taka rozpusta w biały dzień????No ja to tylko moge o czymś takim sobie pomarzyćSatoru pisze:ja tez sie przywitowywuję:) spałam dzis dluuuuuuuugo, ale taka mamy paskudna pogode ze nic tylko spac caly dzien:(
iza71koty pisze:Aglo jak tu do Nas zajrzysz to proszę zamów dla mnie te dwie buteleczki tego Vitoparu do rozcieńczenia. No bo ja sobie pomyślałam że jak on jest az tyle tańszy to po co dwa razy płacic za przesyłkę. Bo to chyba wyjdzie za wysłanie tyle samo czy kupi się jeden czy dwa? Czy nie?
dominikanna1 pisze:Dzień dobry!!!!!!!!! Kawyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!
Pewnie ze mozesz Aglo. jak tylko będzie bo wczoraj znow go nie widziałam. Ale za to zostawiłam mu kupe jedzonka w tym miejscu gdzie się przedwczoraj spotkaliśmyaglo pisze:dominikanna1 pisze:Dzień dobry!!!!!!!!! Kawyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!
Dokładnie, kawy!!
Izo, a czy o zdjęcie Bogusia mogę prosić??
Dzięki Satoru. Ulżyło mi.Satoru pisze:iza71koty pisze:Matko jedyna!!!Satoru. Taka rozpusta w biały dzień????No ja to tylko moge o czymś takim sobie pomarzyćSatoru pisze:ja tez sie przywitowywuję:) spałam dzis dluuuuuuuugo, ale taka mamy paskudna pogode ze nic tylko spac caly dzien:(
rozpusta zaraz;) zaleta pracy na zmiany:P
Użytkownicy przeglądający ten dział: dino&felek, Google [Bot], Silverblue i 702 gości