MarciaMuuu pisze:Aaaaaa i zapomniałam dodać, że przyszedł wynik badania wycinka - plazmocytarne![]()
No ale po wyrwaniu zęboli nic go nie boli (do rymu).
Jeszcze kły, pewnie w kwietniu.
Jednak

A kły dlaczego? Coś mu się tam dzieje?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MarciaMuuu pisze:Aaaaaa i zapomniałam dodać, że przyszedł wynik badania wycinka - plazmocytarne![]()
No ale po wyrwaniu zęboli nic go nie boli (do rymu).
Jeszcze kły, pewnie w kwietniu.
MarciaMuuu pisze:Na żołądek brałam tylko krople, bo to nie było coś wielkiego i pomogły. Szklankę po kroplach zamknełam w piekarniku, bo co by sie z nią działo, jakby sie koty dobrały
.
JoasiaS pisze:MarciaMuuu pisze:Na żołądek brałam tylko krople, bo to nie było coś wielkiego i pomogły. Szklankę po kroplach zamknełam w piekarniku, bo co by sie z nią działo, jakby sie koty dobrały
.
No cóż wielkiego by się działo?![]()
Miałabyś okazję obserwować trzy wijące się z rozkoszy koty
MarciaMuuu pisze:bry![]()
Wczoraj chciałam zabic Wypłosia. Niechcący![]()
Zostawiłam na blacie w kuchni siatkę z moim pomarańczkiem i żarciem dla kici pracowniczej. Poszłam wziąć prysznic. Wypłosio Pasibrzuch chciał się do tego dobrać, zaplątał się w siatkę, spadł na podłogę i zaczął uciekać. TŻ go wybawił.
JoasiaS pisze:MarciaMuuu pisze:bry![]()
Wczoraj chciałam zabic Wypłosia. Niechcący![]()
Zostawiłam na blacie w kuchni siatkę z moim pomarańczkiem i żarciem dla kici pracowniczej. Poszłam wziąć prysznic. Wypłosio Pasibrzuch chciał się do tego dobrać, zaplątał się w siatkę, spadł na podłogę i zaczął uciekać. TŻ go wybawił.
Kiedy ty się nauczysz porządku, Marcia?...![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Gosiagosia, puszatek i 15 gości