Banda Prawdziwych Drani. Part One. PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 19, 2009 23:41

Wielbłądzio pisze:Myślisz o kacie moich kociątek Alu? On nie był godzien przynależności do stada :twisted:
Liliana tak jak już napisałam, nie miałabym sumienia przekroić, a Osobnika... no cóż, obawiam się, że u przekrojonego to już żadna część ciała nie działałaby jak należy :mrgreen: , więc w sumie chyba wszystko jedno :twisted:

no Ty może go nie zaliczałaś ale on siebie? a może zależy to od stanu krojonego potffora :twisted:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Czw mar 19, 2009 23:43

alus1 pisze:
Wielbłądzio pisze:Myślisz o kacie moich kociątek Alu? On nie był godzien przynależności do stada :twisted:
Liliana tak jak już napisałam, nie miałabym sumienia przekroić, a Osobnika... no cóż, obawiam się, że u przekrojonego to już żadna część ciała nie działałaby jak należy :mrgreen: , więc w sumie chyba wszystko jedno :twisted:

no Ty może go nie zaliczałaś ale on siebie? a może zależy to od stanu krojonego potffora :twisted:

CO 'to' ???
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Czw mar 19, 2009 23:49

Wielbłądzio pisze:
alus1 pisze:

CO 'to' ???

:lol: :lol: :lol: czy ja wiem :roll:

alus1

Post » Czw mar 19, 2009 23:51

myślę, że wiesz doskonale, tylko wstydzisz się przyznać, o czym myślałaś, żebyśmy nie wzięły Cię za jakąś zboczoną :mrgreen:

dobranoc wszystkim
do jutrzejszej nocki :wink:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Czw mar 19, 2009 23:52

Wielbłądzio pisze:myślę, że wiesz doskonale, tylko wstydzisz się przyznać, o czym myślałaś, żebyśmy nie wzięły Cię za jakąś zboczoną :mrgreen:

dobranoc wszystkim
do jutrzejszej nocki :wink:

a tam co za kogo Wy mnie weźmiecie to jakoś nie specjalnie mnie rusza :twisted:
nie chciałam żeby Ci wątek zbanowali :twisted:

alus1

Post » Czw mar 19, 2009 23:58

eee, jak wątku skaski nie zbanowali, to i mój zostanie :D

no to o czym 8) ?

Wielbłądzio

Post » Pt mar 20, 2009 0:02

Wielbłądzio pisze:eee, jak wątku skaski nie zbanowali, to i mój zostanie :D

no to o czym 8) ?

marsz spać :twisted: może Ci się przyśni opowiesz jutro :wink: :lol:

alus1

Post » Pt mar 20, 2009 0:09

ooo, śnić to mi się często śni :roll: :oops: :mrgreen:

Wielbłądzio

Post » Pt mar 20, 2009 0:12

Wielbłądzio pisze:ooo, śnić to mi się często śni :roll: :oops: :mrgreen:

Kto, ja? :smokin:

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Pt mar 20, 2009 0:14

nieee :oops:
głodnemu chleb się śni i tak dalej... :oops: :wink:

dobranoc
może dziś też mi się przyśni :wink:

PS. tylko plisss niech ktoś wreszcie zabierze z moich kolan ten mruczący wyleniały czarny worek na pchły (jak mawiał Gargamel ;)) :twisted:
Ostatnio edytowano Pt mar 20, 2009 0:16 przez Wielbłądzio, łącznie edytowano 1 raz

Wielbłądzio

Post » Pt mar 20, 2009 0:15

Dobranoc :D

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Pt mar 20, 2009 8:36

Ja też się mogę przyśnić.. :roll: :lol: :lol:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt mar 20, 2009 9:22

Wielbłądzio pisze:PS. tylko plisss niech ktoś wreszcie zabierze z moich kolan ten mruczący wyleniały czarny worek na pchły (jak mawiał Gargamel ;)) :twisted:

E tam ;-)
Powinnaś się cieszyć, że masz takiego kochającego mruczącego kotka :twisted:

Takie mruczące stwory dobrze działają jako usypiacz - urwisy zasypiają zwykle na mnie (czasem się biją, wtedy i ja nie zasypiam...) ale jak już są dostatecznie zmęczone, to kładą się na mnie, i mruczą, domagając się głaskania - głaskanie przez sen mam opanowane :lol:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Pt mar 20, 2009 11:30

Tak, ja też potrafię zasypiać w towarzystwie mruczącego kota, ale NORMALNIE mruczącego, tak jak np. Buśka. Co prawda jest ona koszmarnie upierdliwa i uniemożliwia mi swoją namolnością np. czytanie przed snem - no ale przynajmniej mruczy normalnie... Maćka na ogół nie biorę na noc do sypialni, ponieważ za bardzo lubi bawić się w wybebeszanie szafy :twisted:, ale kiedy przypadkiem zdarzy się już, że wezmę... jego mruczenie jest bardzo głośne i na dłuższą metę niecałkiem przyjemne dla ucha już za dnia (monotonny głośny terkot 24/24 :roll: ), a co dopiero wtedy, kiedy chciałoby się zasnąć :twisted:

Smutno mi.
W nocy rozmawiałam z koleżanką, która też miała kota z plazmocytarnym (czy jak mu tam :oops: ) zapaleniem dziąseł... Kot przez trzy lata był na sterydach i trzeba było bardzo tego pilnować, bo kiedy steryd przestawał działać, kot natychmiast przestawał jeść - dokładnie tak jak Bolusia, sterydy systematycznie wyniszczały jego organizm... Pewnego dnia po powrocie z pracy M. znalazła Tygryska martwego :cry: Tygrysek miał 10 lat, kiedy odszedł, na sterydach (właśnie takich w zastrzyku raz na miesiąc) żył przez ostatnie trzy... Busiaczka ma dopiero około czterech, ale... Ona jest taka drobniutka, słaba, delikatna... Boję się :crying:
Bo ja jestem naiwna. Żyję w błogim przekonaniu, że które jak które - ale moje koty wszystkie będą żyły minimum po 20 lat :oops: ...

Jadę do Babci. Biorę aparat, więc może uda mi się zrobić parę fotek pewnej Bardzo Tłustej Kocicy Rokisi :wink:

Wielbłądzio

Post » Pt mar 20, 2009 12:00

Wielbłądziu: ja też żyję w takim przekonaniu. Absolutnie nie ma innej opcji. Nie wyobrażam sobie życia bez Futrzanego Ogromu i Mufećki.
Porozmawiaj dokładnie z wetką, jakie są opcje i scenariusze. Naprawdę nie musi być źle!
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

[poprzednia][następna]