Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
osspdg pisze:Zapraszam na bazarek dla MARLEY`A
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=4193978#4193978
BUDRYSEK - Ty to masz fart do takich biedaków
kasiaiprzemo pisze:Czasem zdarza jej się mieć problemy ze złapaniem powietrza? właśnie nie wiem do końca co to jest. Tak sobie siedzi albo przystanie na chwilkę i wygląda jak torsje albo właśnie nie wiem co?
kasiaiprzemo pisze:Wetka przepisała jeszcze krople dicortineff-vet (zakraplać 2 razy dziennie) no i dała namiary na gabinet dr Kiełbowicza (tak jak Kicia_) No i z Mruczenką1981 jesteśmy wstępnie umówione na wyjście do doktora.(droga wizyta to podobno bedzie:/)
Kicia_ pisze:kasiaiprzemo pisze:Wetka przepisała jeszcze krople dicortineff-vet (zakraplać 2 razy dziennie) no i dała namiary na gabinet dr Kiełbowicza (tak jak Kicia_) No i z Mruczenką1981 jesteśmy wstępnie umówione na wyjście do doktora.(droga wizyta to podobno bedzie:/)
Szkoda, że mimo zaangażowania tylu osób do wizyty nie dojdzie. Kasia i Przemo wyjechali sobie na urlop, być może po ich powrocie uda nam się nakłonić ich w końcu do wizyty u kilku specjalistów (okulista, chirurg, kardiolog). Zaproponowałam im transport, umówienie wizyt w dogodnym dla nich terminie oraz sfinansowanie ich. Żałuję, że kotka musi tak długo czekać na prawidłowe zdiagnozowanie.
Mruczeńka1981 pisze: Coś takiego spotkało mnie po raz pierwszy.
Mruczeńka1981 pisze:Ja tam się nie wycofam!!Już mam pewne plany co do Babuni.Będę o nią walczyć...a Kicia_ mi pomoże.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Myszorek, puszatek i 60 gości