kalair pisze:kothka pisze:kalair pisze:He he,,gadające koty Ci się trafiły! To znak!![]()
Znak czego?![]()
Jakbym miała mieć w domu takie gadające koty to by mnie chyba coś trafiło
Znak czego..Yyyy..no,tego...no wiesz..
aaaaaaa, tego

A to nie wiem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:kothka pisze:kalair pisze:He he,,gadające koty Ci się trafiły! To znak!![]()
Znak czego?![]()
Jakbym miała mieć w domu takie gadające koty to by mnie chyba coś trafiło
Znak czego..Yyyy..no,tego...no wiesz..
czarna.wdowa pisze:Gadające koty nie są złe - przynajmniej masz z kim porozmawiać inteligentnie
kothka pisze:MaryLux pisze:kothka pisze:MaryLux pisze:kothka pisze:MaryLux pisze:Ceść Romecku, chodź do nas, nasa Duza nie głodzi nas
Inka
Cześć Ineczko
A macie Miamorka tuńczykowego? Bo ja nic innego nie lubię z mokrych![]()
Romek
Nie mamy jesce, ale kazałam Duzej, zeby kupiła, jak będzie z pracy wracać
Ineczko, jesteś niezastąpiona
Romek
Romecku, zafstydzas mnie![]()
Inka
Ale taka jest prawda Ineczko
Jak udała się imprezka wczorajsza?
Romek
kothka pisze:Znowu ktoś przestraszył koty![]()
Nie wiem kto i nie wiem kiedy, ale wiem, że czarny nie pokazuje się w ogóle a bury nie pozwala do siebie podejść na 3 metry, jak widzi czlowieka na horyzoncie to od razu szykuje się do ucieczki. A już było tak dobrzeJuż wczoraj pozwolił się pogłaskać. dzisiaj nawet do jedzenia nie podchodzą
Ubiję, jak tylko się dowiem komu przeszkadzały
kalair pisze:kothka pisze:Znowu ktoś przestraszył koty![]()
Nie wiem kto i nie wiem kiedy, ale wiem, że czarny nie pokazuje się w ogóle a bury nie pozwala do siebie podejść na 3 metry, jak widzi czlowieka na horyzoncie to od razu szykuje się do ucieczki. A już było tak dobrzeJuż wczoraj pozwolił się pogłaskać. dzisiaj nawet do jedzenia nie podchodzą
Co za gnojki jakieś!Qrczę, biedulki. Znowu trzeba będzie je przekonać do siebie...
kothka pisze:kalair pisze:kothka pisze:Znowu ktoś przestraszył koty![]()
Co za gnojki jakieś!Qrczę, biedulki. Znowu trzeba będzie je przekonać do siebie...
Cały dzień dzisiaj mnie unikająCzarnego nie widziałam w ogóle, bure czasem siedzi pod krzakiem, ale na widok czlowieka zwiewa.
nic nie jadły dzisiajDrugą michę wstawiłam do garażu, tam nikt nie chodzi - ale i tak nic nie zjadły
Jak za każdym razem jak będzie już dobrze ktoś mi je będzie straszył to nigdy nie doprowadzę jej na sterylkę
kalair pisze:Niefajnie..Ale żeby aż tak się wystraszyły?Co im zrobili?!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 37 gości