KLEMENTYNKA-JUŻ W DOMKU STAŁYM

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro mar 18, 2009 22:15

:lol: swietne te historyjki :ryk:

choc z drugiej strony zatrważające :roll:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Śro mar 18, 2009 23:09 klema

TAK SIĘ ZASTANAWIAM,MOŻE NIE MA CO JUŻ TEJ KLEMKI ODDAWAĆ SKORO JUŻ MA DOMEK. JA JUŻ DZIS ZWĄTPIŁAM WE WSZYSTKO,,,PO 3 MIESIĄCACH ODDANO MI KOCIAKA.mASAKRA!!!!!!!!!!!!!!!!! wŁASCIWIE SAMA WKRĘCIŁAM SIĘ W JEGO ODDANIE.ZADZWONIŁAM DO PANI CO GO WZIĘŁA ,OKAZAŁO SIĘ ZE PANI KOTA NIE MA BO ODDAŁA KOLEZANCE,KOLEZANKA ZA BARDZO NIE MOGŁA WIĘC ZAOPIEKOWAŁA SIE NIM INNA...KONIEC KONCOW MAM GO SPOWROTEM. buui szzukanie następnego domku...pierwsi spali z nim w jednym łozku.........co za ludzie..wiecie co mam na mysli.. :jak sie wkleja fotki bym go pokazała :lol: :o :lol:

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Czw mar 19, 2009 10:06 Re: klema

cypisek pisze:TAK SIĘ ZASTANAWIAM,MOŻE NIE MA CO JUŻ TEJ KLEMKI ODDAWAĆ SKORO JUŻ MA DOMEK. JA JUŻ DZIS ZWĄTPIŁAM WE WSZYSTKO,,,PO 3 MIESIĄCACH ODDANO MI KOCIAKA.mASAKRA!!!!!!!!!!!!!!!!! wŁASCIWIE SAMA WKRĘCIŁAM SIĘ W JEGO ODDANIE.ZADZWONIŁAM DO PANI CO GO WZIĘŁA ,OKAZAŁO SIĘ ZE PANI KOTA NIE MA BO ODDAŁA KOLEZANCE,KOLEZANKA ZA BARDZO NIE MOGŁA WIĘC ZAOPIEKOWAŁA SIE NIM INNA...KONIEC KONCOW MAM GO SPOWROTEM. buui szzukanie następnego domku...pierwsi spali z nim w jednym łozku.........co za ludzie..wiecie co mam na mysli.. :jak sie wkleja fotki bym go pokazała :lol: :o :lol:

matko, co za koszmar :( :( :( jak rzecz

tillibulek

Post » Czw mar 19, 2009 10:09

przepraszam za ciszę, ale wczoraj byłam na wyjeździe i jakoś cały dzień zleciał :oops:

Nasza Szajbka ma się dobrze, jest coraz śmielsza, już nie tylko osoba mojego taty budzi w niej nieopisaną radość, również mamy :) wkupuje się teraz w jej łaski. Ostatnio jak byłam to strasznie się uśmiałam. Mama weszła do pokoju i psioczy coś pod nosem (w żartach oczywiście), że te koty to myślą, że ona tylko do sprzątania kuwety się nadaje, że ona protestuje, itd. Na co Klementyna jakby wiedziała o co chodzi, przyszła i zaczęła się łasić, ocierać, stawać na dwóch łapkach, żeby ręki dosięgnąć, przekomicznie to wyglądało, jakby chciała powiedzieć mamie, że nadaje się też do innych rzeczy i że ona ją przeprasza, że przez nią tak sobie pomyślała :) piękny widok :)

Cypisek, z taką decyzją niestety musimy jeszcze poczekać, wszystko zależy od Boni. Myślę, że jeśli ona zaakceptuje Nową, to rodzice je nie oddadzą :) tak sobie po cichutku myślę...
ObrazekObrazek

cos_tam82

Od: Śro lip 11, 2007 10:41

Post » Czw mar 19, 2009 10:15 Re: klema

cypisek pisze:jak sie wkleja fotki bym go pokazała :lol: :o :lol:

wejdź na stronę, np:
http://upload.miau.pl/upload.php

w przeglądaniu wybierz z dysku zdjęcie, które chcesz nam pokazać, naciśnij wyślij, a później skopiuj do wiadomości link, który się ukazał.

Czekamy z niecierpliwością na zdjęcie Futerka :)
ObrazekObrazek

cos_tam82

Post » Czw mar 19, 2009 11:08

Boniu prosimy odpuść Klementynce :lol:
Obrazek Obrazek

monika74

Od: Czw gru 25, 2008 14:45

Post » Czw mar 19, 2009 14:09

cos_tam82 pisze:Nasza Szajbka ma się dobrze, jest coraz śmielsza, już nie tylko osoba mojego taty budzi w niej nieopisaną radość, również mamy :) wkupuje się teraz w jej łaski. Ostatnio jak byłam to strasznie się uśmiałam. Mama weszła do pokoju i psioczy coś pod nosem (w żartach oczywiście), że te koty to myślą, że ona tylko do sprzątania kuwety się nadaje, że ona protestuje, itd. Na co Klementyna jakby wiedziała o co chodzi, przyszła i zaczęła się łasić, ocierać, stawać na dwóch łapkach, żeby ręki dosięgnąć, przekomicznie to wyglądało, jakby chciała powiedzieć mamie, że nadaje się też do innych rzeczy i że ona ją przeprasza, że przez nią tak sobie pomyślała :) piękny widok :)

:lol: :lol: super historyjka... przypomniala mi sie prezentacja o kotach...

Jak Pan Bóg stworzył kota:
Pierwszego dnia Pan Bóg stworzyl kota
Drugiego dnia Pan Bóg stworzył czlowieka, zeby sluzyl kotu
Trzeciego dnia Pan Bóg stworzyl zwierzeta, zeby kot mial co jesc
Czwartego dnia Pan Bóg stworzyl ciezka prace, zeby czlowiek mogl utrzymac kota
Piątego dnia Pan Bóg stworzyl mysz z dzwoneczkiem, zeby kot mogl sie nia bawic
Szóstego dnia Pan Bóg stworzyl weterynarie, zeby kot byl zdrowy, a czlowiek biedny
Siódmego dnia Pan Bóg chcial odpoczac, ale nie dał rady, bo trzeba bylo sprzatnac kuwete :P:P:P

:) i tu adekwatna sytuacja :) ;)

tillibulek

Post » Czw mar 19, 2009 14:15

genialne :ryk:
ObrazekObrazek

cos_tam82

Post » Czw mar 19, 2009 15:23

cos_tam82 pisze:genialne :ryk:

i jakie prawdziwe! :P

:ok: :ok: :ok:

PS. Moge wyslac ta prezentacje na maila.. tam jest taka fajna muzyka i ladne zdjecia kotkow, jakby ktos chcial, to na PW poprosze adresik mailowy :)

tillibulek

Post » Czw mar 19, 2009 20:47

Ciesze się że Klementynka wie co robić żeby Duzi ją pokochali!!! Trzymam kciuki za litość Boni, może jakieś siostrzane uczucia się w niej obudzą :lol:

dominikanna1

Od: Wto lis 04, 2008 0:21

Post » Czw mar 19, 2009 20:48

tillibulek pisze:
cos_tam82 pisze:genialne :ryk:

i jakie prawdziwe! :P

:ok: :ok: :ok:

PS. Moge wyslac ta prezentacje na maila.. tam jest taka fajna muzyka i ladne zdjecia kotkow, jakby ktos chcial, to na PW poprosze adresik mailowy :)

Ja , ja , ja chce!!! Mam maila w podpisie :D

dominikanna1

Od: Wto lis 04, 2008 0:21

Post » Pt mar 20, 2009 9:57

dominikanna1 pisze:Ja , ja , ja chce!!! Mam maila w podpisie :D

ale tam nie idzie dodac zalacznika :(

wyslij mi pliz pustaka na tillibulek@tlen.pl

tillibulek

Post » Pt mar 20, 2009 10:28

dostałam prezentacje. Jest genialna. Teraz już rozumiem postępowanie moich Futer :D to, że kuwetę wyczyszczę, one hop, ja posprzątam, one drugi hop, ja sprzątnę i od nowa... i tak z 4 razy :twisted: one to robią, żebym ja się nie nudziła :)
ObrazekObrazek

cos_tam82

Post » Pt mar 20, 2009 14:54

cos_tam82 pisze:dostałam prezentacje. Jest genialna. Teraz już rozumiem postępowanie moich Futer :D to, że kuwetę wyczyszczę, one hop, ja posprzątam, one drugi hop, ja sprzątnę i od nowa... i tak z 4 razy :twisted: one to robią, żebym ja się nie nudziła :)

no skoro Pan Bóg musial sprzatac, to myslalas, ze Tobie sie upiecze? :twisted:

tillibulek

Post » Sob mar 21, 2009 13:42

Klementynka jest już po wizycie u weta
Grzeczniutka była jak aniołek.Sterylka umówiona tylko rujeczke trzeba wyciszyć :wink:
Ale jaka ona śliczna :!: Taka odchuchana śierściucha to aż ślni
Dziewczyna jest nieziemsko piękna mówie wam :P
Obrazek Obrazek

monika74

Od: Czw gru 25, 2008 14:45

[poprzednia][następna]