Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ARNOLD proszę tylko nie do Kociego Nieba!Znowu będzie gotowanie, sprzatanie kuwetek.Dziś w nocy, normalnie miałam koszmar. Sniły mi się małe kociaki. Mnóstwo kociaków. Najgorsze że przeczytałam w słowniku że to kłopoty oznacza. Duze kłopoty. Najgorsze jest to że te małe kociaki tak wychodziły i wychodziły. No w tym śnie. A ja je wszystkie chciałam uratować i brałam po kolei na rece i do transporterka. No sama sobie kłopoty wzięłam. Tak to mi wychodzi.A najgorsze jest to ze przeczytałam w tym słowniku że jeśli sie we śnie zabije małe kociaki to to jest dopiero dobra wróżba. Ludzie to potrafią bzdury wymyślać nie?Tak czy inaczej do Kociego Nieba to wolę nie.W domu koty, na dworzu koty. Na działce koty. W altance koty. A działka to miało być takie miejsce odpoczynku od wszystkich kotów. I co?Ledwo kupiliśmy działke i juz Mróweczka nas wychaczyła. Zaraz Kuleczka. Potem inne kotki. Potem nagle malutka Myszka w zaroślach przy działce. Wszystko tylko nie Kocie Niebo.....Bo one tam będą brzuchami leżały a ja będę znów musiała przy nich latać. To ja juz wolę odpocząć w jakims ustronnym miejscu.Raczej dalej od KociakówARNOLD pisze:No coz,nie kazdy ma zycie uslane rozami.Dobrze,ze sa te altanki i jest jakies schronienie.I jestes TY.Wiesz oczywiscie,ze trafisz do kociego nieba ?
Witam Afatima. Dzieciaczki w świetnej formie. Nikuś dziś rozrabiał jak szalony na działce. Malince watek założe jak sie troche pozbieram z kłopotów. Ostatnio zdjęcia jej robiłam to moze jutro wstawię bo dziś to już muszę sie zabierać za zaległe sprawy. Pozdrawiam SerdecznieAfatima pisze:Dobry wieczór, ja na chwilę, jak to ja ostatnio![]()
Ale czytam wszystko codziennie i cieszę się bardzo z pomocy w postaci budek!
Bardzo proszę wygłaskać ode mnie Malinkę i Nikusia, mam nadzieję, że Malinka już całkiem dobrze się czuje
I pędzę spać, dobranoc wszystkim
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510 i 222 gości