Witam Serdecznie. Nazywam się Iza. Jestem szczecinską karmicielką. Mam pod opieką ponad 160 wolnożyjących szczecińskich kociaków.Tutaj jest moj wątek
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=89817&start=480
Bazarek wystawiam na bieżące kocie potrzeby, które niestety u nas sa niezmienne czyli duże. Aby podołać wykarmic taką ilość kociakow musiałam prosić o Pomoc na Forum bo z żadnej Instytucji do której sie zwracałam nie otrzymałam wsparcia. W tej chwili sama prowadzę watek, umieszczam zdjęcia i zamieszczam informacje dla Naszych Opiekunów Wirtualnych o ich Podopiecznych. Tylko dzięki Wspaniałym Ludziom o Gorących i wrażliwych Sercach moge nadal pomagać kociakom a one mogą sie cieszyć każdego dnia pełnym brzuszkiem.Sama już dawno wyczerpałam swoje mozliwości finansowe a jak nie trudno sie domyślac długi zaczęły mnie przerastać.Wiele kociaków dostaje wsparcie od Opiekunów Wirtualnych co miesiąc. Jeszcze wiele tego wsparcia nie ma. Dla nich wystawiam ten Bazarek . Puszkę Royala i Kubeczek z kotkiem ofiarowała nam NOT. Piękne Dzięki. Zapraszam Wszystkich Bardzo Serdecznie. Licze na Wasz udział w licytacji i Wsparcie dla Kociaczków.