Moderator: Estraven
DZIĘKUJEMY!

nowy_dom_fufu pisze:Każdy zrobił to, co mógł dla Fufu i to jest najważniejsze. Myślę, że stworzyłyśmy jej jak najlepsze warunki i z biegiem czasu zacznie nam to wynagradzać stając się miziastą kotką. A jak narazie Fufka buszuje w nocy, dziś odkryła nasze szczoteczki do zębów i miała świetną zabawęPoza tym je już za czterech, dziś rano dała nam się pogłaskać, ale potem przypomniała sobie, że to jeszcze za wcześnie
każdy jeden dzień od lat kończę bardzo dokładnym sprawdzeniem czy na podłodze, biurku, stole itp.. nie zostało nic czym kotki mogły by sie w nocy bawic...
nowy_dom_fufu pisze:dziś rano dała nam się pogłaskać, ale potem przypomniała sobie, że to jeszcze za wcześnie
Dama Ya pisze:nowy_dom_fufu pisze:dziś rano dała nam się pogłaskać, ale potem przypomniała sobie, że to jeszcze za wcześnie
![]()
terenia1 pisze:Dama Ya pisze:nowy_dom_fufu pisze:dziś rano dała nam się pogłaskać, ale potem przypomniała sobie, że to jeszcze za wcześnie
![]()
No to i tak całkiem nieźle u mnie mój wieczny tymczas, a teraz już stały kot czarna Lolka jest u mnie chyba już rok, a codziennie zdarza się jej na mnie nafuczeć albo pacnąć łapkąpo chyba 9 miesiacach pobytu u mnie dopiero pierwszy raz przyszła nieśmiało do łozka i połozyła się na brzegu
ale mnie tam jej niezależnośc nie przeszkadza
jest jaka jest
Dama Ya pisze:terenia1 pisze:Dama Ya pisze:nowy_dom_fufu pisze:dziś rano dała nam się pogłaskać, ale potem przypomniała sobie, że to jeszcze za wcześnie
![]()
No to i tak całkiem nieźle u mnie mój wieczny tymczas, a teraz już stały kot czarna Lolka jest u mnie chyba już rok, a codziennie zdarza się jej na mnie nafuczeć albo pacnąć łapkąpo chyba 9 miesiacach pobytu u mnie dopiero pierwszy raz przyszła nieśmiało do łozka i połozyła się na brzegu
ale mnie tam jej niezależnośc nie przeszkadza
jest jaka jest
I to jest w naszych kociakach najfajniejsze - każdy inny a każdy wspaniały!!

jak narazie Fufka buszuje w nocy

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bizkopt i 46 gości