Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
nowy_dom_fufu pisze:Każdy zrobił to, co mógł dla Fufu i to jest najważniejsze. Myślę, że stworzyłyśmy jej jak najlepsze warunki i z biegiem czasu zacznie nam to wynagradzać stając się miziastą kotką. A jak narazie Fufka buszuje w nocy, dziś odkryła nasze szczoteczki do zębów i miała świetną zabawęPoza tym je już za czterech, dziś rano dała nam się pogłaskać, ale potem przypomniała sobie, że to jeszcze za wcześnie
nowy_dom_fufu pisze:dziś rano dała nam się pogłaskać, ale potem przypomniała sobie, że to jeszcze za wcześnie
Dama Ya pisze:nowy_dom_fufu pisze:dziś rano dała nam się pogłaskać, ale potem przypomniała sobie, że to jeszcze za wcześnie
![]()
terenia1 pisze:Dama Ya pisze:nowy_dom_fufu pisze:dziś rano dała nam się pogłaskać, ale potem przypomniała sobie, że to jeszcze za wcześnie
![]()
No to i tak całkiem nieźle u mnie mój wieczny tymczas, a teraz już stały kot czarna Lolka jest u mnie chyba już rok, a codziennie zdarza się jej na mnie nafuczeć albo pacnąć łapkąpo chyba 9 miesiacach pobytu u mnie dopiero pierwszy raz przyszła nieśmiało do łozka i połozyła się na brzegu
ale mnie tam jej niezależnośc nie przeszkadza
jest jaka jest
Dama Ya pisze:terenia1 pisze:Dama Ya pisze:nowy_dom_fufu pisze:dziś rano dała nam się pogłaskać, ale potem przypomniała sobie, że to jeszcze za wcześnie
![]()
No to i tak całkiem nieźle u mnie mój wieczny tymczas, a teraz już stały kot czarna Lolka jest u mnie chyba już rok, a codziennie zdarza się jej na mnie nafuczeć albo pacnąć łapkąpo chyba 9 miesiacach pobytu u mnie dopiero pierwszy raz przyszła nieśmiało do łozka i połozyła się na brzegu
ale mnie tam jej niezależnośc nie przeszkadza
jest jaka jest
I to jest w naszych kociakach najfajniejsze - każdy inny a każdy wspaniały!!
jak narazie Fufka buszuje w nocy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 797 gości