Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
PcimOlki pisze:Niekoniecznie. Wet tłumaczył mi kiedys, że jedne wydalają kłaki przodem, a inne tyłem. Dlatego ten sześciometrowy może być sprawniejszym rzygaczem od tego większego ponieważ preferuje odkłaczanie przednie.
felin pisze:No wlaśnie![]()
Ale dobry przerywnik w tlumaczeniu artykulu o masach formierskich!!!
kinga w. pisze:PcimOlki pisze:Aniada pisze:dex7 pisze:jeden ( 10m ) ( lewy) po sterylce niedawnej.
drugi dzikus (6m) ( prawy) po chlamidiozie.
Stawiam, na to, iż RZygał ten, który ma 10 metrów. Więcej ma kłaków do wylizania niż ten, który liczy sobie metrów 6.
Niekoniecznie. Wet tłumaczył mi kiedys, że jedne wydalają kłaki przodem, a inne tyłem. Dlatego ten sześciometrowy może być sprawniejszym rzygaczem od tego większego ponieważ preferuje odkłaczanie przednie.
Znaczy się, słabszy oporopowrotnik ma??
sandrek pisze:To ja tez w tym temacie![]()
Kilka dni temu dostala moja kotka znowu paste odklaczajaca (traci pomalu zimowe futerko ) i od kilku dni mam wrazenie jakby chciala sie "gorna droga wyproznic", znaczy tak sie zachowuje jakby ale nic nie wychodziJako ze to juz kilka dni trwa i nigdzie efektow nie widzialam zaczynam sie martwic
Mozecie cos doradzic?
PcimOlki pisze:kinga w. pisze:Znaczy się, słabszy oporopowrotnik ma??
No, chyba...cokolwiek to jest, ładnie się nazywa.
kinga w. pisze:PcimOlki pisze:kinga w. pisze:Znaczy się, słabszy oporopowrotnik ma??
Element działa ograniczający cofanie w wyniku odrzutu.
PcimOlki pisze:kinga w. pisze:PcimOlki pisze:kinga w. pisze:Znaczy się, słabszy oporopowrotnik ma??
Element działa ograniczający cofanie w wyniku odrzutu.
Jasne.![]()
Rzyg koci w charakterze pocisku niosącego broń biologiczną. Charakterystyka uzbrojenia: robaki taśmowe, robaki okrągłe, kwasy organiczne....
Użytkownicy przeglądający ten dział: BeataK-J, MruczkiRządzą, puszatek, Szymkowa i 366 gości