Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
soso pisze:Skoro maluszki nieaktualne, to może inny kotek? Tak jak deklarowałam, do ok tygodnia przed wielkanocą mogę dać dt, wiem, że to niebardzodługo, ale może jest jakieś kocię
mpacz78 pisze:soso pisze:Skoro maluszki nieaktualne, to może inny kotek? Tak jak deklarowałam, do ok tygodnia przed wielkanocą mogę dać dt, wiem, że to niebardzodługo, ale może jest jakieś kocię
Może trzymaj miejsce dla Puchatka do soboty, bo on strasznie męczy, gryzie, dusi, swoją koleżankę w nowym domku, w sobotę będę w jego domku zobaczyc jak to z nimi jest jeżeli będzie konieczność zabrania go z tamtąd to może byś go wzieła, bo u mnie on też strasznie terroryzuje młodziutką Rysię z Pustek i mi jej szkoda, odkąd on poszedł do siebie to ona całkiem odzyła a tak siedziała biedna ciągle pod łózkiem.
Chociaż mam nadzieję że Puchatek będzie mógł tam zostać ale jeżeli tamtą koteczkę by bardzo terroryzował to co zrobić?
kinga-kinia pisze:Najpierw muszę ich jakimś super smakołykiem wyciągnąć z tej dziury aby się im dobrze przyjrzeć (wiek)...jedyne co dobre jest to ze w tej dziurze mają ciepło bo budynek jest jakąś przepompownią i czuć z dziury wylatujące ciepełko ....no zobaczymy jak uda mi się doprowadzić do tego że przy mnie wyjdą to wtedy spróbuję klatką łapką je złapać.....
soso pisze:mpacz78 pisze:soso pisze:Skoro maluszki nieaktualne, to może inny kotek? Tak jak deklarowałam, do ok tygodnia przed wielkanocą mogę dać dt, wiem, że to niebardzodługo, ale może jest jakieś kocię
Może trzymaj miejsce dla Puchatka do soboty, bo on strasznie męczy, gryzie, dusi, swoją koleżankę w nowym domku, w sobotę będę w jego domku zobaczyc jak to z nimi jest jeżeli będzie konieczność zabrania go z tamtąd to może byś go wzieła, bo u mnie on też strasznie terroryzuje młodziutką Rysię z Pustek i mi jej szkoda, odkąd on poszedł do siebie to ona całkiem odzyła a tak siedziała biedna ciągle pod łózkiem.
Chociaż mam nadzieję że Puchatek będzie mógł tam zostać ale jeżeli tamtą koteczkę by bardzo terroryzował to co zrobić?
Kotek z adhd?:D a może go wykastrować?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości