POTRZEBUJĘ TYMCZASY III - łapiemy;) i szukamy DT!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 17, 2009 11:35

Moglibyśmy, o ile zgadzasz się w tym celu wstać o 6 rano 8)
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Wto mar 17, 2009 11:41

Kathrin, to poczytaj i zdecyduj. Ja będę robić za pomagacza, kierowcę, ale nie decydenta. :D

W takim razie 1 transporter z lecznicy, który miałam odwozić dzisiaj, niech zostanie do piątku w moim bagażniku, wykorzystamy. :ok:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Wto mar 17, 2009 12:08

Agneska pisze:Kathrin, to poczytaj i zdecyduj. Ja będę robić za pomagacza, kierowcę, ale nie decydenta. :D

W takim razie 1 transporter z lecznicy, który miałam odwozić dzisiaj, niech zostanie do piątku w moim bagażniku, wykorzystamy. :ok:

Myślę:) skonsultuje się z jopop, stawiam jednak na Kijowską.
Przewiozę pewnie dziś, sprzęt z Boliłapki do siebie, będzie mniej jeżdżenia.

Aleba pisze:Moglibyśmy, o ile zgadzasz się w tym celu wstać o 6 rano 8)

ojej :twisted: dam radę

_kathrin

Od: Wto lip 31, 2007 16:53

Post » Wto mar 17, 2009 13:12

Aska, co sie dzieje???
Kto Ci zrobil przykrosc??

Skolowana jestem.. Jak zwykle.. :oops:

Moze bym jakos z jedna lapka dotarla w tym tygodniu do Lomianek, zeby zlapac mame Funi, ale juz nie wiem kiedy co jest wolne.. :oops:
Myslalam o drugiej polowie tygodnia, ale widze, ze jest najwieksze zageszczenie akcji. Chyba, ze w jakis weekend, jak nie ma kiedy w tygodniu..
A co z popoludniem czwartkowym? Bylaby wolna jakas lapka?

Przeczytajcie, jezeli mozecie..
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=4191158#4191158

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Wto mar 17, 2009 13:26

Kaprys2004 pisze:
Moze bym jakos z jedna lapka dotarla w tym tygodniu do Lomianek, zeby zlapac mame Funi, ale juz nie wiem kiedy co jest wolne.. :oops:
Myslalam o drugiej polowie tygodnia, ale widze, ze jest najwieksze zageszczenie akcji. Chyba, ze w jakis weekend, jak nie ma kiedy w tygodniu..

Kasiu, możemy jechać do Łomianek w czwartek, ale ja muszę wrócić do domu na 20.30 (wydaję Naleśnika, chyba, zobaczymy jak się z tą chętną panią umówię)

cały sprzęt dziś wieczorem zabieram do siebie.

_kathrin

Post » Wto mar 17, 2009 13:55

_kathrin pisze:
Kaprys2004 pisze:

Kasiu, możemy jechać do Łomianek w czwartek, ale ja muszę wrócić do domu na 20.30 (wydaję Naleśnika, chyba, zobaczymy jak się z tą chętną panią umówię)

\

Super.
Niestety, moglabym dopiero od godz. 15. Czy to byloby ok? Rano rozwoze z Mama i jej narzeczonym zaproszenia na slub poza Warszawe :D

Czy wiesz jak wyglada mama Funi? Czy potrzebna nam karmicielka, ktora wie jak ten czort wyglada?

Kciuki za rudaska i jego nowy domek!

Asku, podaj nam namiary na karmicielke, albo sama sie z nia namow na czwartkowe popoludnie.

Kaprys2004

Post » Wto mar 17, 2009 14:03

Kaprys2004 pisze:
_kathrin pisze:
Kaprys2004 pisze:

\

Super.
Niestety, moglabym dopiero od godz. 15. Czy to byloby ok? Rano rozwoze z Mama i jej narzeczonym zaproszenia na slub poza Warszawe :D

Czy wiesz jak wyglada mama Funi? Czy potrzebna nam karmicielka, ktora wie jak ten czort wyglada?

Kciuki za rudaska i jego nowy domek!

Asku, podaj nam namiary na karmicielke, albo sama sie z nia namow na czwartkowe popoludnie.

to dobra godzina, zdążymy ruszyć przed największymi korkami.
Asia wieczorem napisze rozpiskę co, gdzie i kiedy łapać, oraz telefony do karmicieli.

_kathrin

Post » Wto mar 17, 2009 14:06

No to git! :D

Kaprys2004

Post » Wto mar 17, 2009 14:54

Dzięki. Największa furia mi już przeszła. Zobaczymy co się będzie dalej działo.

Jak rozumiem w czwartek _kathrin i Kaprys2004 jadą po mamę Funi, w piątek _kathrin i Agneska obsługują Pragę, a w sobotę Aleba wyprawia się na Ochotę.

Aleba - Ty chyba nie potrzebujesz instrukcji, prawda? masz namiary na karmicielkę :twisted:

czyli chyba wystarczy jak napiszę PW _kathrin. Jeśli się mylę - proszę o korektę, nadal mam gorączkę.

Bury wrócił z adopcji. Podobno nie trafia do kuwety. Przydałby się ktoś, kto by go pod tym względem przetestował...

Aleba - czy w czwartek na trasie do lub z Łomianek dziewczyny mogą od Ciebie odebrać transprotery? podaj godziny w jakich będziesz w domu!
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Wto mar 17, 2009 15:02

A ile tych transporterów chcecie?
Bo w sumie to chciałam je sobie przychomikować na sobotę...
Alfons Allais

Aleba

Post » Wto mar 17, 2009 15:37

Aleba - nie chomikuj, weźmiesz je potem od _kathrin w sobotę o świcie wraz z klatkami.

A, daj też Kaśce klucz! i też go sobie odbierz w sobotę :)
Obrazek

jopop

Post » Wto mar 17, 2009 15:44

No niech będzie ;)
W czwartek będę w domu koło 17, ale gdyby dziewczyny chciały być wcześniej, to niech dadzą mi znać - uprzedzę M., że ma nie spać :twisted: i wydać im co trzeba.
Alfons Allais

Aleba

Post » Wto mar 17, 2009 16:08

Napisałam _kathrin PW, jak się nie powiesi czytając to to będzie niezła. Sądzę, że musi to wydrukować i wozić ze sobą by zrealizować :twisted:

z rzeczy dotyczących innych użytkowników:
Aleba - w sobotę o świcie dostaniesz od Kasi również tę kotkę z Ochoty do wypuszczenia, żebyś nie musiała tam 2 razy jeździć.
Agneska - dla Ciebie piątkowa akcja zaczyna się od zabrania z lecznicy 3 kotek do wypuszczenia. nie pomerdaj ich, bo wszystkie są buro-białe :twisted: 2 są ze stalowej, moją jechać w 1 transporterze, jedna z folwarcznej. WEŹ W TYM CELU Z DOMU SWÓJ TRANSPORTER!!!

KTOŚ powinien w niedzielę odwieźć połapane przez dziewczyny kocury! - na Pragę (rejon Stalowa-Kijowska) i Ochotę (ok. Mochnackiego)
Obrazek

jopop

Post » Wto mar 17, 2009 16:12

[quote="jopop"]

Agneska - dla Ciebie piątkowa akcja zaczyna się od zabrania z lecznicy 3 kotek do wypuszczenia. nie pomerdaj ich, bo wszystkie są buro-białe :twisted: 2 są ze stalowej, moją jechać w 1 transporterze, jedna z folwarcznej. WEŹ W TYM CELU Z DOMU SWÓJ TRANSPORTER!!!

Mam nadzieję, że w lecznicy się dowiem kto gdzie ma jechać. :wink:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Wto mar 17, 2009 17:23

jopop pisze:Napisałam _kathrin PW, jak się nie powiesi czytając to to będzie niezła. Sądzę, że musi to wydrukować i wozić ze sobą by zrealizować :twisted:

A Ty myślisz, że jak ja opanowałam temat poprzednich łapanek w piątek i sobotę? ;)

Kotkę z Ochoty czyli tę, którą my dostarczyłyśmy do lecznicy?
Alfons Allais

Aleba

[poprzednia][następna]