Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agneska pisze:Kathrin, to poczytaj i zdecyduj. Ja będę robić za pomagacza, kierowcę, ale nie decydenta.![]()
W takim razie 1 transporter z lecznicy, który miałam odwozić dzisiaj, niech zostanie do piątku w moim bagażniku, wykorzystamy.
Aleba pisze:Moglibyśmy, o ile zgadzasz się w tym celu wstać o 6 rano
Kaprys2004 pisze:
Moze bym jakos z jedna lapka dotarla w tym tygodniu do Lomianek, zeby zlapac mame Funi, ale juz nie wiem kiedy co jest wolne..![]()
Myslalam o drugiej polowie tygodnia, ale widze, ze jest najwieksze zageszczenie akcji. Chyba, ze w jakis weekend, jak nie ma kiedy w tygodniu..
A co z popoludniem czwartkowym? Bylaby wolna jakas lapka?
\_kathrin pisze:Kaprys2004 pisze:
Moze bym jakos z jedna lapka dotarla w tym tygodniu do Lomianek, zeby zlapac mame Funi, ale juz nie wiem kiedy co jest wolne..![]()
Myslalam o drugiej polowie tygodnia, ale widze, ze jest najwieksze zageszczenie akcji. Chyba, ze w jakis weekend, jak nie ma kiedy w tygodniu..
Kasiu, możemy jechać do Łomianek w czwartek, ale ja muszę wrócić do domu na 20.30 (wydaję Naleśnika, chyba, zobaczymy jak się z tą chętną panią umówię)
cały sprzęt dziś wieczorem zabieram do siebie.
Kaprys2004 pisze:\_kathrin pisze:Kaprys2004 pisze:
Kasiu, możemy jechać do Łomianek w czwartek, ale ja muszę wrócić do domu na 20.30 (wydaję Naleśnika, chyba, zobaczymy jak się z tą chętną panią umówię)
cały sprzęt dziś wieczorem zabieram do siebie.
Super.
Niestety, moglabym dopiero od godz. 15. Czy to byloby ok? Rano rozwoze z Mama i jej narzeczonym zaproszenia na slub poza Warszawe![]()
Czy wiesz jak wyglada mama Funi? Czy potrzebna nam karmicielka, ktora wie jak ten czort wyglada?
Kciuki za rudaska i jego nowy domek!
Asku, podaj nam namiary na karmicielke, albo sama sie z nia namow na czwartkowe popoludnie.
jopop pisze:Napisałam _kathrin PW, jak się nie powiesi czytając to to będzie niezła. Sądzę, że musi to wydrukować i wozić ze sobą by zrealizować
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 50 gości