Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Pieczarka pisze:To może wcześniej je zabieraj. Masz już koty to jakby coś się z raną działo to zauważysz. Dawaj znać jak Ci pasuje.
kinga w. pisze:Dziękuję, Czia! W imieniu kociarni i własnym.Ja już weszłam w tryb przyśpieszonego stepowania - doczekać się nie mogę.
Bożenka, nie płacz... Zawsze możesz wpaść do Brzeska na głaski, wszystkie potwory będą happy - moi dotychczasowi nie boja się gości.
kinga w. pisze:Pieczarka pisze:To może wcześniej je zabieraj. Masz już koty to jakby coś się z raną działo to zauważysz. Dawaj znać jak Ci pasuje.
Mnie rybka. Kwestia zgrania czasu. I ew. dogrania z Adamem, a raczej jego zajęciami na uczelni. Powiedz, co będzie do kontynuacji u weta?
kalair pisze:kinga w. pisze:Dziękuję, Czia! W imieniu kociarni i własnym.Ja już weszłam w tryb przyśpieszonego stepowania - doczekać się nie mogę.
Bożenka, nie płacz... Zawsze możesz wpaść do Brzeska na głaski, wszystkie potwory będą happy - moi dotychczasowi nie boja się gości.
Kinga,to Ty je do Krakowa zapakuj, tam się spotkamy.![]()
kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:Dziękuję, Czia! W imieniu kociarni i własnym.Ja już weszłam w tryb przyśpieszonego stepowania - doczekać się nie mogę.
No, jasne! Koty do pracy?? No, wiesz? Kto zabiera koty do pracy??
kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:Dziękuję, Czia! W imieniu kociarni i własnym.Ja już weszłam w tryb przyśpieszonego stepowania - doczekać się nie mogę.
No, jasne! Koty do pracy?? No, wiesz? Kto zabiera koty do pracy??
kalair pisze:Pieczarka pisze:
Ja zabieram koty do pracy bo się wtedy lepiej pracuje.
O! Widzisz Kinga?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 60 gości