[WWA]Puchaty Ancymon czyli Darth Gwidon....odszedł za TM [']

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro mar 11, 2009 23:42

A czy jest szansa na nowe fotki zagluconego czarnuszka??

Żeby gluty poszły precz :ok:
Obrazek

czarna_agis

Od: Czw wrz 07, 2006 23:14

Post » Czw mar 12, 2009 21:00

Normalnie Wasze kciuki czynią cuda :)
Dziś glut duuużo mniejszy :D Ancymonek mruczy na sam widok wyciąganej do niego ręki :) jako, że dziś byłam w lecznicy tylko na chwilkę, po Maszenke, nie było sesji głaskania i tulenia :( nadrobię w weekend, postaram się też zdjęciowo.
No i myślę, że mogę go zacząć ogłaszać :D

Patsy

Od: Wto sty 15, 2008 22:12

Post » Sob mar 14, 2009 20:51

Ancymonek już w DT :D
Jest przekochany, megamiziasty, rozmruczany, przytulaśny. Patrzy głęboko w oczy tymi ślepiami zielonymi z taką nadzieją...że to już dom, że tu już będzie. Tuli się i mruczy, tuli i mruczy i tuli....
Pozwala wszystko ze sobą zrobić, czesać, kołtuny z sierści wyciągać, pazurki oglądać. Kuwetkuje :)
Ze zdrowiem też już duuużo lepiej, nie ma gluta widocznego, wirusówka poszła precz. Słychać jeszcze, że zatoki zawalone, ale Sumamed bardzo mu pomaga. Apetyt wielki, przybiera na wadze i sierść mu się polepsza.
Na razie siedzi w łazience, żeby go nasze laski nie zamęczyły ;) myślę, że za kilka dni wypuszczę go na salony.
Domek stały bardzo potrzebny. Dla kochanego, puchatego czarnego kocurka z zestawem głośnomruczącym :)

Patsy

Post » Sob mar 14, 2009 21:22

Ancymonek juz w DT :dance: :dance2: :D :D :D :D :D :D :D :D
Patsy :1luvu: :love: :aniolek:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Sob mar 14, 2009 23:40

Ancymonek wywala brzuch do głaskania i strzela baranki :D :D :D
Bawi się myszką jak szalony :D
I pozwolił sobie obciąć pazurki :)

Poza tym on chyba nie jest czarny :roll: tylko czekoladowy :lol:

Komu czekoladowe cudo? 8)

Patsy

Post » Sob mar 14, 2009 23:46

Patsy - bardzo możliwe, że za jakiś czas - po 10000% wyleczeniu i dokarmieniu Ancymonka jego sierść będzie czarna jak smoła. Bardzo często niedożywienie i osłabienie objawia się rudzeniem sierści. Co - jak mi się wydaje - w przypadku czarnych kotów powoduje pójście w czekoladkę.

Ale z drugiej strony - czekoladkowy kocurro to fajna sprawa :wink:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Nie mar 15, 2009 0:03

Aleksandra59 pisze:Patsy - bardzo możliwe, że za jakiś czas - po 10000% wyleczeniu i dokarmieniu Ancymonka jego sierść będzie czarna jak smoła. Bardzo często niedożywienie i osłabienie objawia się rudzeniem sierści. Co - jak mi się wydaje - w przypadku czarnych kotów powoduje pójście w czekoladkę.

Ale z drugiej strony - czekoladkowy kocurro to fajna sprawa :wink:

Dobrze prawisz, kuliżanko :D

Będą te fotki? Tak się nieśmiało podpytam.
Obrazek

czarna_agis

Od: Czw wrz 07, 2006 23:14

Post » Nie mar 15, 2009 2:08

Ancymonek jest super - uwielbiam czarne koty - oby znalazł dobry domek na stałe :ok:

A ta mała... Niesamowita, co za cudo :love: :love: :love:
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

Post » Nie mar 15, 2009 23:51

Fotki może jutro porobię, dziś jakoś się nie zebrałam :oops:

Ancymon już na salonach :) bardzo grzeczny jest, zwiedził wszystko, wszedł do kuwetki, namierzył miski ;) Za to te baby moje to takie głupie są :roll: dzieciak się bawić chce, podchodzi, noskiem w nosek, mruczy - a te....ehhh. Duże sobie po prostu idą, a Lentilka syczy, warczy i ucieka. A taki przystojniak za nią łazi. Głupia pipa no :lol: :lol: Ale dżentelmen niezrażony i ciągle próbuje - może w końcu cierpliwością ją weźmie :ryk: póki co bawi się sam.
Na noc ich rozdzielę, bo chcę się w miarę wyspać :roll: a jutro ciąg dalszy socjalizacji.
Jedno jest pewne - Ancymonek jest super kocurkiem :D im dłużej go obserwuję, tym bardziej jestem pewna, że to koci ideał :)

Patsy

Post » Pon mar 16, 2009 9:35

No i nie było izolacji w nocy, bo Ancymonek strasznie płakał w łazience sam :( w efekcie w łóżku spały 4 koty :D Co prawda Mały Kot o Jeszcze Mniejszym Rozumku nadal zachowuje się jak debil skończony, syczy i warczy a potem ucieka, ale w nocy o dziwo dało się spać. Dziewczyny spały koło poduszek, a Ancymonek uwalił mi się na nogach :D
Te moje durne małpy nie mogą zajarzyć, że on ich nie zje, tylko bawić się chce, dlatego za nimi łazi. A bawić się chce ciągle, jak go larwy olewają, to sobie sam coś znajduje. W nocy znalazł tunel :twisted: :lol:
Będzie idealnym kotem także na dokocenie, bo innych kotów się nie boi i strasznie bardzo już natychmiast chce się zaprzyjaźniać :)

Patsy

Post » Pon mar 16, 2009 21:14

Mam problem....
Nieduży
Ot, kilo sześćdziesiąt puchatego kota
Trochę jeszcze zasmarkanego, ale przekochanego
I..
No właśnie.....
Przepięknego....
Jak ja go oddam?
Właśnie zalega mi na piersi i mruczy....
Uwodziciel cholerny
Przepadłam
Ratujcie!

Czy te oczy mogą kłamać?
Obrazek

Czy ja mógłbym serce złamać?
Obrazek Obrazek

Kot w stanie czystym :)
Obrazek Obrazek

Kot w pomarańczach (czyli sesja tunelikowa)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Ancymonek prosi: pokochaj mnie i daj mi domek....jestem naprawdę fajnym kotem, słowo!

Patsy

Post » Pon mar 16, 2009 21:18

Patsy, on jest cudny :love:Ten profil, ten języczek :D
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Wto mar 17, 2009 10:20

Zainteresowanych ;) informuję - tak, Ancymonek śpi ze mną :D podobnie, jak reszta futer :) Dziś było mi naprawdę ciepło w głowę - Lentilka spała na poduszce, usiłując zatkać mi ogonem nos, a Ancymonek z drugiej strony w szyję się wtulał :love: Oczywiście młoda co jakiś czas przypominała sobie, że go nie lubi jeszcze, więc budziło mnie jej syczenie i warczenie. Na szczęście oddech ma taki, że natychmiast odpływałam w niebyt :lol:
Chłopak cały czas próbuje zaprzyjaźniać się z rezydentkami, ale one jakby niekoniecznie chcą. To znaczy Duże Grube statecznie odpływają w inny kąt pokoju, a młoda - to ręce opadają. Bo widzę, że by chciała, ale coś jej każe tego biedaka traktować toksycznym oddechem, no typowa baba :roll: :lol:

Ancymon wygląda o niebo lepiej już, futerko domyte i wyczesane - jest mięciutki i aksamitny :D i sprytny - od razu wyczaił, gdzie jest paśnik i że trzeba tam siedzieć, jak coś w kuchni robię :) i że koniecznie trzeba się wtedy plątać pod nogami, bo a nuż coś spadnie? Warto też wsadzać ryjek do piekarnika, wchodzić do zmywarki, próbować wyjadać żarcie Dużym Grubym Kotom i uprzejmie interesować się drinkiem TŻta. Oczywistym jest też włażenie na klawiaturę w trakcie, kiedy Duży coś pisze i wywalanie się na niej kołami do góry z traktorem rozkręconym na full :D

Kochany jest niemiłosiernie, tylko niestety nadal słychać tego gluta pozostałości. Oddycha normalnie, ale od czasu do czasu jak zagulgocze, to ciary przechodzą....szczególnie w nocy.

Patsy

Post » Wto mar 17, 2009 20:36

cudo :1luvu:

noż ja nie wiem jak ty go oddasz 8) :twisted:
Obrazek
Obrazek

Kasia_S

Od: Pon wrz 18, 2006 15:08

Post » Śro mar 18, 2009 21:17

Jest szansa na domek dla Ancymona.
To bardzo bardzo świeża sprawa i jeszcze nic pewnego.
Ale gdyby się udało - będę go często widywała :D
No i musiał by poczekać mniej więcej do końca czerwca u nas :) mi tam pasuje 8)
Trzymajcie kciuki :D

Patsy

[poprzednia][następna]