Obrazek olejny 30x30cm Imprezowe koty dla OPOLA

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon mar 16, 2009 11:03

Never, jesteś bezkonkurencyjna.
Póki co wystawiłam 3 aukcje obrrazków (w sumie 6 sztuk) i wszystkie wygrała NWVER :)

zatem 57PLN idzie na Opolskie kociaki!!

Ania_T

Od: Pt sty 06, 2006 23:30

Post » Pon mar 16, 2009 12:19

Oj, się ARNOLD zmartwi :wink:

Dziękuję Never! Dziękuję Aniu!
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Pon mar 16, 2009 13:14

Zmartwi ?To malo powiedziane.Zadam,zeby nastepna aukcja kociakow malowanych -jakichkolwiek-odbyla sie,jak bede miala urlop.Wtedy bede siedziala kamieniem przy komputerze.Jestem zalamana,w rozpaczy.Ide sie wyplakac w futerko Guida-Pocieszyciela.

ARNOLD

Od: Czw gru 18, 2008 12:31

Post » Pon mar 16, 2009 15:29

ARNOLD pisze:Zmartwi ?To malo powiedziane.Zadam,zeby nastepna aukcja kociakow malowanych -jakichkolwiek-odbyla sie,jak bede miala urlop.Wtedy bede siedziala kamieniem przy komputerze.Jestem zalamana,w rozpaczy.Ide sie wyplakac w futerko Guida-Pocieszyciela.

Rany, ja mam nadzieję że nastąpi mała przerwa w produkcji, bo muszę zarobić na te obrazy :lol:
Nie będę oczywiście licytować wszystkich, dwa obrazki z poprzedniego bazarku licytowałam 'na zapas' żeby choć jeden wygrać, byłam pewna że będzie walka. A koty z tego bazarku skojarzyły mi się z duchami i trochę z Muminkami, więc po długiej walce z damą sobą dałam za wygraną i zalicytowałam.... (wiem, że to miały być koty imprezowe, ale ja mam z reguły dziwne skojarzenia.... :oops: )

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

[poprzednia]