progect pisze:Przyszłam sprawdzić, cz to na prawdę, czy mi się nie przyśnilo
Progect, to niezwykle wydarzenie - wyobraz sobie, ze kot wraca po 8 dniach do domu usytuowanego przy skrzyzowaniu Marszalkowskiej i al Jerozolimskich, dla naprzykladu

no cud ...
progect pisze: Zosiu, jesteś niezwykle dzielna, kochana.
Teraz po wecie /
jakby była potrzebna pomoc finansowa, to mów zajmij się troszkę sobą. Wyśpij się, zacznij jeść. Teraz już możesz
Chcialabym moc, ale do konca tygodnia mam maraton pracy, niestety ... Bardzo dziekuje za propozycje - juz dostalam wsparcie od wielu hojnych osob i na razie jestem w dosc bezpiecznej pozycji (obowiazkowe platnosci juz uregulowane) - dzieki i cmoczek )*
progect pisze:A Plamka pewnie jest z tych kotow, co to kochają łazęgowanie. /.../ przy niej żadna szpareczka ni może zostać uchylona.
Ano, teraz to widze - ale naprawde pilnowalam, Tweety swiadkiem ! To ruja jej tak dodala sprytu i energii, bo NORMALNEMU kotu nie da sie ode mnie wyjsc przez NIC ! I jest z niej lazega, fakt - po pierwszej ucieczce moze powinnam byla sobie to zakonotowac ...
Na wiosne i lato w oknie jest siatka druciana, mocno przykrecona imadlem. Powinna wystarczyc. A na sezony jesienno-zimowe pomysle o jakiejs moskitierze zewnetrznej ...
dzieki raz jeszcze !