powodzenia

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Magda Baćkowska pisze:Czy jest jakiś adres,konto aby można było przekazać 1% podatku ,tylko w taki sposób mogę wspomóc..ale BARDZO chcę!
powodzenia
Anna_33 pisze:Tak, podany tutaj na 1 stronie, ale prosimy jeszcze chwile sie wstrzymac z wplatami. Tam jest wszystko napisane
Jana pisze:Pieniądze na finansowanie leczenia zwierząt zabranych z "Ostatniej szansy" Bożeny Wahl w Boguszycach można wpłacać na konto Fundacji dla zwierząt Argos http://www.argos.org.pl/
Numer konta: 47 1240 6133 1111 0000 4808 5915
Konieczny dopisek Boguszyce - tylko tak opisane przelewy trafią do puli, z której będą finansowane wydatki na leczenie tych zwierząt.
Zostałam wyznaczona do koordynowania zbiórki i rozliczeń pomocy finansowej dla zwierząt z Boguszyc i zostanie to dziś ogłoszone na stronie Fundacji dla zwierząt Argos.
Na potrzeby rozliczania wpłat i wydatków założę nowy, stricte informacyjny wątek na forum. Wszystko będzie jawne i musi być udokumentowane.
Ponieważ w tej chwili nie mam możliwości założenia tego wątku i opisania dokładnie spraw organizacyjnych, proszę o wstrzymanie się z wpłatami do jutra, aż zasady zostaną spisane i upublicznione.
Iburg pisze:Ja jestem jedna z czytających i jestem pełna podziwu dla wszystkich biorących udział a tej akcji. Mam nadzieję że wszystkie koty uda się stopniowo zabrać z tego miejsca.
Oby jutro wszystko sie udało. Jedne pojadą po swoja nową szansę, żal tylko tych które zostaną.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 448 gości