Trzymam kciuki za egzaminy! Będzie dobrze

Miziaki dla Emi i buziaki od moich chłopaków. Pewnie z Mróweczkiem znaleźli by współny kocio- rozrabiający język

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gandalf Jarka pisze:A kciuki za egzaminy trzymam... Co studiujesz?
kiwi pisze:teraz jeden jest czarny a drugi biało - błękitny.
kiwi pisze:Miziaki dla Emi i buziaki od moich chłopaków. Pewnie z Mróweczkiem znaleźli by współny kocio- rozrabiający język
ako pisze:Swoją drogą to ona rzeczywiście sprawia wrażenie młodszej niż 8 miesięcy.
mysikluliczek pisze:Uff! Jeden przedmiot zaliczony, dwa egzaminy zdałamjeszcze tylko dwa! Na szczescie Emi nie dostala ruji, bo i tak ciezko bylo mi zmruzyc oko. A tak przy okazji: ile mialy wasze kotki miesiecy, kiedy pojawila sie pierwsza rujka?
Pozdrawiamy
Anka pisze:Niestety fotki z 1-wszej strony nie otworzyły się, więc muszę jeśli chodzi o wygląd, zadowolić się podpisem.
Anka pisze:ps. a na marginesie - chylę czoła przed ludźmi studiującymi matematykę, jako zdeklarowana humanistka jestem pełna podziwu dla tych, którzy są w stanie pojąć tę zagadkową (dla mnie) dziedzinę.
jul-kot pisze:nie sterylizuj kotki zbyt wcześnie, jeśli nie ma do tego powodu. Hormony potrzebne są zwierzęciu do rozwoju, również fizycznego. Przyjmuje się, że kotki powinno się sterylizować najwcześniej po pierwszej rui albo nawet i później, jeśli ruje nie są uciążliwe.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 609 gości