Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kotika pisze:Cheri jest kotkiem nieśmiałym, ma więc mniejsze szanse na adopcje,
bo ludzie wolą nakolankowe miziaki. Proszę o ogłoszenie kici na allegro.
Może to zwiększy jej szanse, bo kicia śliczna i młoda.
Mam gotowy tekst i fotki, mogę je przesłać na maila.
kotika pisze:W górę Cheri.
biamila pisze:Kotiko napisz tekst prześlij mi foty to jak będę miała chwilkę to ci zrobię.
biamila pisze:To znaczy, że nie robić tego allegro??
kotika pisze:~~~~~~Nieśmiała Cheri.~~~~~~
Pochodzi z ul. Szerokiej. Złapałam ją w św. Bożego Narodzenia razem z dwiema siostrami, jako 2 miesięcznego kociaka. Mała szybko się oswajała, mruczała na kolanach, lubiła głaski i została wyleczona z kk.
Szybko znalazła domek, który miał się nią dalej zająć. Niestety po kilku miesiącach kociak wrócił do mnie, poniewaz nie spełnił oczekiwań nowego domu.
Jaka jest Cheri? Pozwala i lubi głaski, jednak jakieś bardzo gwałowne ruchy mogą ją przestraszyc. Uwielbia kocie towarzystwo, jest łagodna i bardzo miła i oczywiście w pełni kuwetkowa. A oto ona.![]()
![]()
![]()
Cheri: około 9 m-cy, wysterylizowana, zaszczepiona, doskonała na towarzysza dla drugiego kota, nie boi się psa, spokojna i miła.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~Maradona.~~~~~~
Piłką żonglował jak Maradona, stąd właśnie takie imię. Jest odważnym kocurkirm. I ciekawskim. Umaszczenie klasyczna krówka . Wszystko musi zbadać i wszędzie musi zajrzeć.
Ma około 6 m-cy, jest wykastrowany, zaszczepiony, ma książeczkę zdrowia. Tylko w odpowiedzialne ręce. Potrzebuje kogoś, kto będzie go głaskał i zapewni opiekę.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~Piękna Kometa.~~~~~~
Kometa została zabrana z miejsca, gdzie ktoś rozmnażał koty, nie zapewniając im żadnej opieki.
Uważał, że wszystko rozwiąże selekcja naturalna. Przybyła do mnie zapchlona i zarobaczona i chora.
Miała wysoką temperaturę i cały czas płakała. Może tęskniła za mamą, bo na pewno nie za śmietnikiem cuchnącym i brudnym.
Teraz ma prawie 6 miesięcy. Jest odrobaczona, zaszczepiona i ma książeczkę zdrowia. Lubi inne koty i nie boi się psa.
Szuka odpowiedzialnego i ciepłego domu. Jest krówką, z przewagą białego.Na końcu ogonka ma słodki, biały pędzelek. Ma delikatną urodę i lubi głaski.![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
kristinbb pisze:I jak ?
Zawiozłaś Cheri?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości