spokojnie alegro to olbrzym czasem trzeba troche czasu aby zadziałali . pewnie takich rzeczy maja codzien mase a kazdą przeciez musza sprawdzic
Najważniejszy jest finał tej sprawy. Dzieciak juz się przekonał ze nie jest się anonimowym na necie. Mysle że najgorszą kara jest to iz jego otoczenie dowiedziało się co zrobił.
Mam tylko nadzieję ze zrobił to co zrobił z głupoty (mam nadzieję ze faktycznie grupowej) a nie dlatego ze jest do gruntu zły.
Niestety dorasta nam pierwsze pokolenie bezstresowego wychowania
18 lat to durny wiek - czlowiekowi wydaje się ze jest dorosły dostał dowod a tak naprawde - nie bede pisac bo znowu bedzie foch.
W duzej mierze to jednak wina rodzicow - ludzie dzis ( nie wszyscy oczywiscie ale wiekszosc) nie wychowuja ale chodują dzieci - drogie zabawki gadzety zamiast czasu, milosci, zamiast przekazywania podstawowych wartosci swiadczacych o człowieczenstwie....
Pogon za kasą.... Najbardziej zszokowalo mie to ze... on to zdjęcie wzioł z jakiejs strony organizacji ratującej zwierzeta... to co normalnego srednio wrazliwego człowieka skłoni do przynajmniej pomyslenia jego skloniło do czegos takiego. Mnie się to nie miesci w głowie.

ech...