NIEWIEMCO"do wzięcia od zaraz!!!-koty maja swoje domki!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 11, 2009 20:19

Mamuska ma sie ok. Przetrzymam ja jeszcze. Moi weci mówią ,że ok 10-14 dni trzymac trzeba. Na "logike" maja racje.
Ale mam problem. Jest ewidentnie domowa! Miziata, ugniata łapkami, mruczy, wywala brzusio i kuwetkuje. Jest tak grzeczna, że nawet brzusia sobie nie wylizuje no i siedzi poza klatka. Pewnie to źle , że na "wolności" ale zawsze byłam słaba w utrzymaniu dyscypliny.
Oj Agnesko-w co ja sie wpakowałam :evil: jak ja ja wypuszczę :x

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Śro mar 11, 2009 20:27

Dobra z Ciebie dziewczyna .... :))))

Anuuusia

Od: Czw sty 29, 2009 20:33

Post » Śro mar 11, 2009 22:03

Pewnie nie wypuscisz... Bedzie czekac na dom. U mnie tak czeka trzech lokalnych "wolnosciowcow". Zaden nie wybiera sie z powrotem na wolnosc, tylko by siedzieli na kolanach i przytulali sie.
Chyba tu w okolicy nie wystepuja dzikie koty?! Uliczniaki i lesne w mgnieniu oka zmieniaja sie w kanapowce.

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Czw mar 12, 2009 9:26

Oj Agnieszko-mąż jest przeciw. Zajmuje pokój-a mieszkanie małe. Nie będzie gdzie trzymac nastepne do sterylki.A jak twoje "wolne" dogadują się z domowymi. Bo ona starszne prycha i goni. Choc wraca jak sie krzyknie.

ASK@

Post » Czw mar 12, 2009 9:31

Załozyła wątek na kociarni-ale późno było-to spadł niezauważony. napisałam ogłoszenie w adopcjach, obdzwoniłam i obemailowałam wszystkich chetnych i niechetnych.Zgłosiłam do TOZ-u. Córka ma napisac inne ogłoszenia-jak ja przymusze. W sobote rozwiesze karteczki.Matko-tylko tyle umiem...Trzymaj kciuki

ASK@

Post » Pt mar 13, 2009 8:20

Jak zrobic,że by zdjecie i watek pojawiały sie przy moim wejściu. Blondyna jestem straszna. Chodzi mi o Kicke wyłapana na sterylke.Pilnie szukam jej domu-bo za 10 dni musi odejść.
załozyłam jej watek na kociarni (Otwock-Jestem Kićka!Kotka Kicka...)
Agnieszka RATUJ!!!!

ASK@

Post » Pt mar 13, 2009 9:53

A@ka, ja będę podnosić wątek kici. Obiecuję.

A co masz na myśli
"Jak zrobic,że by zdjecie i watek pojawiały sie przy moim wejściu"
Jak odnaleźć szybko wątek? to na głownej stronie kliknij w 'zobacz swoje posty'.
Chyba, że chodzi Ci o coś innego...

Wieczorem będę w domu, jeśli zechcesz to zadzwoń proszę.
Obrazek

Agneska

Post » Pt mar 13, 2009 11:40

Ale ja jasno napisałam (hi,hi)! Nie jestem w tym mocna.
Chodzi mi o to,żeby tak jak u ciebie (np.Kajtuś)pokazywał sie "obrazek" a po kliknieciu na niego cała histori było widać. Zbieram sie do jej opisania. To chyba banerek-wiesz nie jestem oblatana w tej dziedzinie.
No może udało mi sie wyjaśnic o co chodzi w ludzki sposób!
Będę wdzieczna za podnoszenie wątku. Ja wiem,że orginalna nie jestem-ale ona jest naj,naj...

ASK@

Post » Pt mar 13, 2009 16:15

Widziałam już, że Kićka ma swój banerek gotowy. :D
Super!
Obrazek

Agneska

Post » Pt mar 13, 2009 18:59

Co jest z tymi domkami!!!??? Chodzi o Jasia i Mała. Niby pytaja,dzwonia-ale jakos nic z tego nie wychodzi. A moze ja trędowata jakas jestem! I to słychąc i czuć. :twisted:
Jasio da sobie rade, ale Mała czym dłuzej u nas tym będzie gorzej dla niej.Bo delikatna z niej dziewczynka, choc urwiska niezła. Zbroi i siedzi z niewinna minka.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Post » Sob mar 14, 2009 17:50

Mała ma dom-poszła dzisiaj do Guraszki. Państwo przejęci i podobno przygotowani i niezrażeni jej "ostrożnością" i pewna nieśmiałością. Juz ona sie postara-o ile ja znam.
Trzymajcie kciuki za domek i Mała.
Obrazek

ASK@

Post » Nie mar 15, 2009 10:19

Witam wszystkich, którzy czytali ten watek, kibicowali mi, trzymali kciuki i co najważniejsze wspierali dobrym słowem i czynem. :lol:
Zamykam ten watek ,bo wszystkie kotki znalazły domy. Oby jak najszczęśliwsze-ale to inna historia.
Plamka jest w W-wie u Justynki i Radka. Młodzi i bardzo zakochani w niej. Oby tak było zawsze. Imie zostało.
Smolinoska zwana Nośką i Mikołaj (dawniej Krówka) u Patrycji i Mirka też w W-wie. Po wstepnych buntach .szczególnie Mikusia jakoś wychodzą na prosta. Straty w dobytku były i będa jak znam Nosię.
Mała poszła wczoraj do Góraszki. Do Iwonki i Piotra(?).Wybaczcie z nerwów nie jestem pewna imienia. Czas pokaże, jak żyją i dają sobie rade. Są pełni dobrej woli i strasznie ścieszeni ,że ja mają. Teraz uczą się żyć razem! Oby szczęśliwie bo o Mała najbardziej się martwię.

Został Jasio-Połamaniec ale jemu należy się osobny watek. Wczoraj miał wyciągane blachy z nóżki i kastracje. Siedzi ponownie w klatce i płacze.Jak będzie nadawał się do adopcji w 100% to założę mu osobisty watek.
No i Kicka-mama Plamki, Noski,małej i Mikusia. "dzika domowa" kocica ,która w tej chwili śpi groźnie pod kołderka z moim TZ(po nocnej zmianie) i broni pościeli jak swojej! Ona ma juz swój watek na kociarni OTWOCK-jestem Kićka.Kotka Kićka. Wszystkich sympatyków proszę o podnoszenie go.

Proszę wszystkich o ciepłe myśli i kciuki dla moich pierwszych i mocno opłakanych tymczasów. Bardzo im potrzebne na nowej drodze życia.
Wszystkim z całego serca dziękuje.
:lol: :1luvu: :balony: :piwa:
Obrazek

ASK@

[poprzednia]