KRK-Puchatkowo-zostawiony na parkingu cz-b pers szuka domu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 12, 2009 23:43

Pieczarka pisze:Dobrze, wszystko ustalimy. W poniedzałek jadę do weta, potem SPA.

A ja chcę zobaczyć na zdjęciach jak wyglądają po SPA w wykonaniu Go!Go!. Zwłaszcza to białe. :D
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Czw mar 12, 2009 23:46

Biała wrzeszcy jak szalona a ruda w kuwesie siedzi :)
Z białą to się zapowiada istny koncert 8)
Może ja już jestem przewrażliwiona ale wydaje mi się, że ona nie słyszy lub nie dosłyszy. Miala dzisiaj tessy dzwiękowe, domowej roboty, na 3 różnego rodzaju dzwieki i nawet uchem nie ruszłyła.
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

Post » Czw mar 12, 2009 23:49

Niebieskie oczy? Może być głucha. Ale to nie przeszkadza kotu w życiu. :) Jednak dobrze by było by poszła do domu, gdzie są inne koty/kot.
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Pt mar 13, 2009 7:00

Myśle, że zakocony dom to fajna sprawa. Dziewczyny sa bardzo towarzyskie ;)
Cała noc w wykonaniu białej przemiauczana :roll:
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

Post » Pt mar 13, 2009 8:17

trase do brzeska robie w nastepna sobote
oczywiscie wiem ze kinga juz nogami przebiera i pewnie w tygodniu sie kopnie do grodu Kraka ;)
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Pt mar 13, 2009 8:22

Wreszcie zobaczyłam puchatości :!: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Są rewelacyjne :!: :!: :!: Szkoda, że się nacieszę nimi tak krótko. Zapowiada się mojemu TŻtowi niezła droga :D Nasze futro też podczas drogi miauczy miarowo mijając każdy slupek przydrożny, może liczy kilometry :P
Obrazek Obrazek

wpoldotrzeciej

Od: Pt kwi 18, 2008 9:08

Post » Pt mar 13, 2009 9:19

Taki plan działania proponuję:
wpoldotrzeciej - transport Niedziela - Kielce / Kraków - dowiezienie do Toszy
Pieczarka - odbieram w poniedzałek rano od Toszy (razem z Toszą i Volvo jak dr Sylwia będzie chciała zobaczyć Volvo), potem do weta i następnie do domu tymczasowego - Patka_
Patka_ - umawiamy się na SPA z Go!Go! tak żeby przyjechała kinga w. która chce być DS. TYlko nie wiem na jaki dzień. Ustalmy wsólnie.

Co o Tym sądzicie?

Pieczarka

Od: Wto lip 15, 2008 12:23

Post » Pt mar 13, 2009 19:10

Pieczarka pisze:Taki plan działania proponuję:
wpoldotrzeciej - transport Niedziela - Kielce / Kraków - dowiezienie do Toszy
Pieczarka - odbieram w poniedzałek rano od Toszy (razem z Toszą i Volvo jak dr Sylwia będzie chciała zobaczyć Volvo), potem do weta i następnie do domu tymczasowego - Patka_
Patka_ - umawiamy się na SPA z Go!Go! tak żeby przyjechała kinga w. która chce być DS. TYlko nie wiem na jaki dzień. Ustalmy wsólnie.

Co o Tym sądzicie?

Uff! Jestem. Dzień z Prokocimiem w herbie - mało miłe. Temat spotkania w Krakowie otwarty - Wy meldujcie kiedy, a ja sie "kopnę". Zdecydowanie przyda mi sie instruktaż Go!Go! - chcę jak najlepiej opanować pielęgnację futerek. Czas mam raczej nieograniczony - pracuję w wolnym zawodzie. :lol:
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Pt mar 13, 2009 19:40

pocieszę -

... Dzień z Prokocimiem w herbie - mało miłe ...

ja to odbieram - jak moje - '' dzień bez kontaktu z moim=ludzkim dochtorem, to dzień niebyły''

ale - do SPA się doczołgam ...

nawet zrobię prezentację kilku modeli grzebieni, co już są w drodze '' z za ''Wielkiej Wody'' ...
I am a real witch, which is all the love and magic gave my cats!

ObrazekObrazek

Go!Go!

Od: Czw wrz 08, 2005 17:35

Post » Pt mar 13, 2009 19:45

Go!Go! pisze:pocieszę -

... Dzień z Prokocimiem w herbie - mało miłe ...

ja to odbieram - jak moje - '' dzień bez kontaktu z moim=ludzkim dochtorem, to dzień niebyły''

ale - do SPA się doczołgam ...

nawet zrobię prezentację kilku modeli grzebieni, co już są w drodze '' z za ''Wielkiej Wody'' ...

Pocieszę... Prokocim to loco ludzkiego weta od mojego młodego... Trochę nas dzis przydołował - jest gorzej.

Natomiast BarbAnn ma 100% racji - przebieram nogami, znosze jajco (może być kwadratowe), wysłałam foty koteczek TŻ-owi mojemu... Zawył... :twisted: ... z zachwytu.
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Pt mar 13, 2009 22:56

Nasza Jula możemy ją zabrac odrazu??????????????biała persia może byc głucha nam nie przeszkadza będzie kochana z głuchotą proszę?????opieka weta leczenie i wycinanie darmowe!!!!!

różycka aneta

Od: Pon gru 01, 2008 23:45

Post » Pt mar 13, 2009 23:13

obie kotki z persami mają tyle wspólnego , że mruczą i miauczą ... :D :D ,

ale - są koteczki do adopcji na pierwszej stronie PUCHATKOWA, one są bardziej perso-podobne, no i zawsze do adopcji trafiają już po sterylce/kastracji

powodzenia
I am a real witch, which is all the love and magic gave my cats!

ObrazekObrazek

Go!Go!

Od: Czw wrz 08, 2005 17:35

Post » Pt mar 13, 2009 23:18

od grudnia przegladam i ciężko trafic na białą z niebieskimi oczkami a taka była Jula i szukamy cały czas takiej córka już w czerwcu kończy weterynarie także darmowe sterylizacje i leczenie mamy i opieka weta całodobowa pozdrawiam

różycka aneta

Od: Pon gru 01, 2008 23:45

Post » Pt mar 13, 2009 23:38

Go!Go!, widzę, że bywasz w tym wątku.. :D
Odbierz proszę moje pw..
wisi od 8 marca.. :?
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Sob mar 14, 2009 9:18

gratulacje z powodu udanej akcji, nieważne, ze nie te co miały być, tamte beda nastepne, wierze w to. Ja akurat wole plaskate i chyba zaraziłam TŻ-ta :wink: , który ogladajac u swojego brata sliczną adoptowana krówkę, dachóweczkę, stwierdził do mnie na ucho" a dlaczego ona ma taka dziwną mordkę :lol: Ale i tak uwazam, ze są śliczne i jak miło patrzec, ze chetne DS już sie o nie biją :wink: . kinga w. wreszcie sie doczekałaś... :D
ObrazekObrazek

batumi

Od: Śro lut 04, 2009 11:31

[poprzednia][następna]