Może będzie jeszcze okazja pomóc pozostałym ...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Avian pisze:Dobrze, że chociaż dwie udało sie porwać
Może będzie jeszcze okazja pomóc pozostałym ...
Z tego co czytałam w wątku, sytuacja kotów u tej pani jest problematyczna - koty są źle zabezpieczone (lot z siódmego piętra), nie maja opieki weterynaryjnej bo leczy je w razie czego samodzielnie. Z jakim skutkiem? Nie wiem, nie byłam tam, ale zadredziałe koty cierpią, prawda? Sierść ściąga skórę i to boli. Chory kot też cierpi, a jeśli jest źle leczony cierpienie sie przedłuża, pogłębia lub wręcz...Go!Go! pisze:gdyby TOZ ingerował przy tak wyglądającej paszczy u białego kota ...
to kto ma ingerować w te zaślumpione koty na wystawach i pokazach ...
BarbAnn pisze:no one tak jakby z norwega cos mialy
jak ta ruda do Kingi pojedzie to ja sie wprosze na glaskanie
Pieczarka pisze:BarbAnn pisze:no one tak jakby z norwega cos mialy
jak ta ruda do Kingi pojedzie to ja sie wprosze na glaskanie
Wiedziałam, że jak się pojawi norwegowate to zaraz się pojawisz. Czyli transport do Brzeska jest. Super
Jasne. Ja się dostosuję po prostu. Aha! Jutro jakby coś to jestem na necie dopiero po południu - do południa muszę być w Krakowie.Pieczarka pisze:Dobrze, wszystko ustalimy. W poniedzałek jadę do weta, potem SPA.
kinga w. pisze:Jasne. Ja się dostosuję po prostu. Aha! Jutro jakby coś to jestem na necie dopiero po południu - do południa muszę być w Krakowie.Pieczarka pisze:Dobrze, wszystko ustalimy. W poniedzałek jadę do weta, potem SPA.
Daj znać co wet powie, jak szanowne panienek zdrówko...
Pieczarka pisze:kinga w. pisze:Jasne. Ja się dostosuję po prostu. Aha! Jutro jakby coś to jestem na necie dopiero po południu - do południa muszę być w Krakowie.Pieczarka pisze:Dobrze, wszystko ustalimy. W poniedzałek jadę do weta, potem SPA.
Daj znać co wet powie, jak szanowne panienek zdrówko...
Wszystko w poniedzałek napiszę.
Munia pisze:Ta biała prześlicznościowa![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 31 gości