Smolinosek zasnął na zawsze...Nic nie będzie tak jak dawniej

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw mar 12, 2009 20:11

Karoluch :1luvu: Dziekuje Ci, ze dalas Skunksikowi szanse!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ten piekny krowek wkrotce rozkwitnie, a jeszcze przed chwila nie bylo dla niego nadziei...
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw mar 12, 2009 20:13

W takim razie :ok: za akcję Utucz Krowę, a opatrzności która podsunęła Ci Skunksiuka- wielkie dziękuję!!!

:ok: :ok: są nieustające
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Czw mar 12, 2009 20:14

:ok: :ok: :ok:

mikrejsza

Od: Nie sty 20, 2008 13:14

Post » Czw mar 12, 2009 20:16

przecież on jest piękny :1luvu:
jeszcze bardzo biedniutki ale .... TE OCZY, TE WIBRYSY
no pyszczek ma boski
trzymam kciuki za zdrowie :ok:
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Czw mar 12, 2009 20:20

będzie z niego wspaniała przepiękna wypasiona krowa. Już nie mogę się doczekać aż będzie miał pucułowaty pyszczek, grubiutki brzuszek do całowania, aż będzie rozlewał się w plamie słońca na balkonie wiosną... :spin2:
Obrazek

Karoluch

Od: Wto maja 01, 2007 22:50

Post » Czw mar 12, 2009 20:40

Karoluch pisze:Testy na fiv i felv ma ujemne, poza tym na razie na nic koszmarnego się nie zanosi, tylko kk z silną ropną wydzieliną z nosa. Będzie piękny, gdy podje i nabierze masy. Tak więc operacja Utucz Krowę rozpoczęta.

:lol: :lol: :lol:

wielkie ogromniaste :ok: za dobry apetyt i zdrowko przepieknego króweńka :ok:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Czw mar 12, 2009 20:41

ale temacik to bardzo trafny :D krowa w dom - szczescie w dom - krowa dziala jak czterolistna koniczynka ;) :ok:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Czw mar 12, 2009 20:43

Mój Malwiniak :D
Jest cudny, straszny pieszczoch, przekochany, na żywo ma spojrzenie Teklosławy.
Wstrętna ciotka Karoluch jak się dowiedziała, że nic dla niej nie przyjechalo w tym transporcie i że Malwinka to Malwiniak to mi go zabrała, nie chciala Mru, nie chciała niewidomej kici :twisted: uparła sie na Malwiniaka, cóż było robić musialam go jej oddać :D
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Czw mar 12, 2009 20:50

iwcia pisze:Mój Malwiniak :D
Jest cudny, straszny pieszczoch, przekochany, na żywo ma spojrzenie Teklosławy.
Wstrętna ciotka Karoluch jak się dowiedziała, że nic dla niej nie przyjechalo w tym transporcie i że Malwinka to Malwiniak to mi go zabrała, nie chciala Mru, nie chciała niewidomej kici :twisted: uparła sie na Malwiniaka, cóż było robić musialam go jej oddać :D

tak, bo ja kolekcjonuję tylko te piękne i super adopcyjne, jak Rysia :twisted: Do Skunksika pasuje Smolik (Smolinosek), poczekam na akceptację TŻta, bo to w końcu on zgodził się na przyjęcie kolejnego tymczasowicza, niech coś ma z tego, poza smrodkiem w łazience ;)
a ciocia Iwcia została wybrana chrzestną Smolika i tym samym zobowiązana do.. hmm coś wymyślimy, co by jej za lekko w życiu nie było :twisted: ;)
Obrazek

Karoluch

Post » Czw mar 12, 2009 21:04

a krowy to moje ukochane koty. Są najwspanialsze, najpiękniejsze i naprawdę magiczne. To zazwyczaj straszne wścieklizny i przytulaki. Zaczął Mryniuś i swoją śmiercią wyznaczył nam misję: musimy pomagać innym kotom. Mam nadzieję, że los Skunksika vel Smolika się odmieni i teraz będzie już tylko lepiej. Chciałabym, aby jemu się udało i miał to, czego nie miały bliskie mi, kochane krówki, dłuuugie życie pełne miłości zakończone w późnym wieku spokojnie we śnie, a nie w męczarniach w chorobie: Mryniusiu, Bezo, Dzidku, Gerogusiu, Magusiu.

Niedawno, gdy zabraliśmy głuchego starego psa z zaćmą ze schroniska, ktoś powiedział mi, że powinniśmy zrobić coś dla siebie, może wziąć jakiegoś małego puchatego kociaka albo szczeniorka; to zaszalałam i wzięłam krowę, która ma wszystkie nóżki, ogonek, widzi, słyszy i nie ma żadnej śmiertelnej choroby :twisted: jak się bawić, to się bawić ;)

Smolik już krzyczy, że nie chce siedzieć w łazience. Mówi, że albo przyjdę do niego albo on przyjdzie do mnie... :wink:
Obrazek

Karoluch

Post » Czw mar 12, 2009 21:34

Dziewczyny ja to nie chciała bym sie wtrącać bo mam tu najmniej do powiedzenia, ale może... zebraliśmy jakąś karmę, część z niej to dobra karma, CoolCaty z wiadomych względów nie zostawiła jej tam gdzie miała zostać. Może część przekazać by łódzkim DT do których trafiły koty od P. Wahl? (Smolik to teraz na specjalistycznej karmie ale za chwilkę sie Karoluch przyda). Taka tylko mała propozycja.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw mar 12, 2009 21:44

gdy układ trawienny Smolika zacznie prawidłowo funkcjonować, będę chciała go przestawić na porządną karmę dla kociąt w ramach realizacji operacji Utuczyć Krowę, za choćby kapkę będziemy bardzo wdzięczni! i pozwolę sobie napisać za Iwcię, bo ona nie powie, jak naprawdę nie musi, ale ma naprawdę baaardzo dużo zwierząt i jakaś karma na pewno jej się przyda, bardziej niż nam, jeśli więc trzeba wybrać, to zgłaszam Iwcię - Iwcia, nie bij ;)
Obrazek

Karoluch

Post » Czw mar 12, 2009 21:49

Miałam na myśli wszystkie łódzkie DT, czyli z tego co kojarzę u Ani w lecznicy u Karoluch i u Iwci :oops:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw mar 12, 2009 21:52

u mnie tylko jeden Smolik, my jakoś damy sobie radę, ale karmę trzeba jakoś rozdysponować, skoro nie została tam. ja tu się wtrącać ani decydować nie będę, bo nie dokładałam się do niej. najlepiej, żeby zdecydowały wspólnie osoby, które karmę kupiły
Obrazek

Karoluch

Post » Czw mar 12, 2009 22:47

Oj kobiety..przeciez tam co drugi post jest napisane, ze zbieramy pieniadze i dary dla DT, dla zabranych kotkow.:-)
Jak sa jakies potrzeby, to piszcie w watku..bo troche ciezko bedzie ogarnac wszystkie watki z dt :-)
Obrazek Obrazek

Anna_33

Od: Nie mar 05, 2006 23:39

[poprzednia][następna]