Sonia i Otis - cz. V - świątecznie str 97

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw mar 12, 2009 12:19

Nelly pisze:A co prezentowała? :D

A co mogła prezentowac Iza ??? Odzież sportową i buty do biegania oczywiście ! Miala piękną fruzurkę choć diametralnie inną niż na balu ani jednego loka wszystko a la Rubik. 8)
Obrazek

Hipcia

Od: Czw lut 02, 2006 20:28

Post » Czw mar 12, 2009 13:03

Hipcia pisze:
Nelly pisze:A co prezentowała? :D

A co mogła prezentowac Iza ??? Odzież sportową i buty do biegania oczywiście ! Miala piękną fruzurkę choć diametralnie inną niż na balu ani jednego loka wszystko a la Rubik. 8)

Że związane z bieganiem to wiem oczywiście :D Ale konkretnie. Myślałam - nie wiem dlaczego o okularach :D
Odzież i buciki, aha.

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Czw mar 12, 2009 14:41

Dziewczyny, jak ja Was kocham :-)

Nawet nie pisałam o tej telewizji, bo wiedziałam, że mi mikrofonu nie dadzą :( Dowiedziałam się o występach wczoraj późnym wieczorem. Zastąpiłam koleżankę, bo ona mocno zakatarzona, a ja - w tym samym rozmiarze - prozaiczny powód, co nie? Na buty uparłam się swoje, bo chcieli mi dać jakieś halówki...sorry, ale jakby mnie jakakolwiek biegaczka zobaczyła, to pomyślałaby, że wcale nie biegam...buty dopasowały, bo były różowe - czyli wpisywały się w konwencję Pani od mody. W kuluarach pogadałyśmy z Robertem Korzeniowskim, a w samym studio nawet nie słyszałam, co mówili...Hipciu, podobno mówili coś o mnie :oops:

Włosy a'la Rubik...tak właśnie dziś wyglądam i postanowiłam zainwestować w prostownicę, bo bardzo się sobie w tej fryzurce podobam. Mam na sobie jeszcze telewizyjną "tapetę" więc chyba po 15 skoczę do fotografa i upamiętnię się...w gazetce mamy fotki redaktorskie i moja jakaś taka "przeterminowana".

Wczoraj też dostałam jeszcze zaproszenie od NIKE do programu Ona czy On i będę zliczała moje treningowe kilometry w rywalizacji kobiety kontra mężczyźni w całym biegowym świecie.

Dziś telewizji też tłumaczyłam dziewczynom, że bieganie nie jest trudne, tylko trzeba umiejętnie zacząć. Rambo_Ruda z przyjemnością podpowiem Ci jak zacząć...zresztą, jeśli jest zainteresowany ktoś jeszcze to zapraszam. Na waszych oczach z osoby kompletnie asportowej urodziła się całkiem nowa kobieta. I powie więcej, zmiany nie dotyczą tylko moich bioder czy talii, dobrze wiecie, że z tym nigdy nie było źle. Zmiany poszły dalej, do środka. Ja się bardzo zmieniłam wewnętrznie. Jestem spokojniejsza, bardziej opanowana, z większą ilością problemów radzę sobie od ręki. Jestem bardziej pewna siebie i znam swoją wartość. To niesamowita przemiana. Poza tym, z osoby, która nie lubiła się ani malować, ani ubierać modnie, zmieniłam się w osobę która patrzy w lustro i nie boi się zmian. Polecam gorąco...mówi się, że to najtańszy sport...nie wiem, jak drogie są inne sporty. Nie ściemniam, trzeba trochę zainwestować w siebie, ale naprawdę warto...

Hipciu, gratuluję, wypatrzyłaś mnie w tej telewizji...naprawdę jestem w szoku, przecież znasz mnie tylko ze zdjęć :-) 8O

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Czw mar 12, 2009 14:52

no to Iza nauczaj :) jak mówiłam, buty mam, co jeszcze potrzebne? no i jak zacząć żeby się skutecznie nie zniechęcić?
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

Post » Czw mar 12, 2009 14:58

izo - a czy występowałaś również w TOK FM w zeszły weekened w gronie innych miłych biegaczek?

piccolo

Od: Czw kwi 03, 2008 12:39

Post » Czw mar 12, 2009 15:18

Iza to był najzwyklejszy przypadek. Ja zwykle o tej porze uprawiam moje "chodziarstwo" a nawet jak nie, to siedze w części biurowej mieszkania i pracuję ,więc raczej nie ogladam telewizji. Mój mąż ogladał rano i jak wyszedł do teatru zapomniał wyłaczyć. Ja myjąc zęby w łazience, nagle słyszę coś w tym rodzaju ; "a tu mamy biegającą matkę trójki dzieci w co nikt by nie uwierzyła patrząc na figurę " No to ja sprint do salonu, bo przeciez ile takich może być w Polsce ? Byłam pewna, że to o Tobie .
Obrazek

Hipcia

Od: Czw lut 02, 2006 20:28

Post » Czw mar 12, 2009 15:19

O matko , tak byłam w Tok Fm...myślałam, że o tej porze nikt radia nie słucha 8O

Ok, dziewczyny...wszystkie występy medialne naszego teamu macie na stronie www.polmaratonwarszawski.pl w zakładce "kobiety na start" tam są też takie krótkie filmiki, na których mówimy o sobie...i przekierowania na nasze blogi.

Ja w radiu tok fm byłam dwa razy - 8 lutego razem z Anią Borg i 8 marca - z resztą dziewczyn...urządziłyśmy u Kamila Dąbrowy istny bazar:-)

Rambo_Ruda...napisz do mnie PW z mailem, bo nie wiem, czy reszta kociego bądź co bądź towarzystwa jest zainteresowana. Oprócz butów zainwestowałabym w zegarek z możliwością ustawiania interwałów. Trzepnę krypciochą, ale Timex dużo robi dla teamu i ma naprawdę dobry sprzęt. Mam w tej chwili właśnie TIMEXA, kobiecy, niebieski, albo różowy. I ma tę ważną funkcję. Resztę napiszę Ci w prywatnej korespondencji, no chyba, że reszta "czytaczy" wątku też chce usłyszeć... :lol:

izaA

Post » Czw mar 12, 2009 15:28

Hipcia pisze:No to ja sprint do salonu, bo przeciez ile takich może być w Polsce ? Byłam pewna, że to o Tobie .

Piękne, naprawdę...uśmiałam się...myślę, że w Polsce jeszcze kilka by się znalazło 8)

izaA

Post » Czw mar 12, 2009 15:34

izaA pisze:O matko , tak byłam w Tok Fm...myślałam, że o tej porze nikt radia nie słucha 8O

ja słucham bo mnie koty budzą :lol: :evil:

piccolo

Od: Czw kwi 03, 2008 12:39

Post » Czw mar 12, 2009 16:18

piccolo pisze:
izaA pisze:O matko , tak byłam w Tok Fm...myślałam, że o tej porze nikt radia nie słucha 8O

ja słucham bo mnie koty budzą :lol: :evil:

I co podobało się? Czy taka audycja może tak naprawdę zachęcić kogoś do biegania? Zawsze zastanawiam się, co o nas myślą inne kobiety :?:

izaA

Post » Czw mar 12, 2009 16:22

Słuchajcie, tak się sobie podobałam tej fryzurce, no i makijaż profesjonalny, że poszłam do fotografa...oto wynik....ta fotka będzie głównie jako "buźka" w gazetce...

Obrazek

Mam jeszcze dwie inne, ale wrzucę wieczorem, jeśli zechcecie mi pomóc wybrać najlepszą...

izaA

Post » Czw mar 12, 2009 18:46

Ślicznie wyglądasz, naprawdę ślicznie.
Chętnie obejrzę te pozostałe, ale która najlepsza? No musisz się sobie podobać przede wszystkim. Ale możliwe też, że któraś jest szczególna i wszystkim zgodnie będziesz się na niej najbardziej podobała :D
Bardzo mi się podoba to zdjęcie, które zamieściłaś teraz.

Nelly

Post » Czw mar 12, 2009 19:26

Mnie też to się najbardziej podoba :-)

Pozostałe:
Obrazek

Obrazek

izaA

Post » Czw mar 12, 2009 22:29

Wszystkie mi się podobają. Zostaw pierwsze. Albo drugie? Nie pierwsze.
Nie wiem :lol:

Nelly

Post » Czw mar 12, 2009 22:34

izaA pisze:
moś pisze:
izaA pisze:Kasiu, obok mnie, przez ostatnie 20 lat wciąż ten sam, od 15 lat, noszę nawet jego nazwisko :lol:

:oops: o matko, ale gafa

Piotrek Cię pozdrawia i mówi, że on tylko w tej czapce tak wygląda :-)

..

dzieki :wink: no nie poznalam, inaczej wygladal :lol:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

[poprzednia][następna]