POTRZEBNA DOSLOWNIE KAZDA POMOC. ROZMIAR TRAGEDII TYCH ZWIERZAT PRZYTLACZA, POLACZMY SILY ABY ULZYC W CIERPIENIU I DAC IM GODNE ZYCIE
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=89 ... sc&start=0
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
muac pisze:ta slicznyale lobuz, zamowilam druga wtyczke z waleriana i nie powiem gdzie mu wetkne jak sie nie uspokoi albo zawiesze na szyi niech sie inhaluje, a jak i to nie pomoze to karcer w lazience bez okna
![]()
![]()
muac pisze:Erin on zadarl z dwoma babami nie ma litosci![]()
Mila zaden facet nie bedzie tu ze mnie robil testowego szczura laboratoryjnego, bo szybko sie mozemy zamienic rolami a wtedy................
muac pisze:Erin on zadarl z dwoma babami nie ma litosci![]()
Mila zaden facet nie bedzie tu ze mnie robil testowego szczura laboratoryjnego, bo szybko sie mozemy zamienic rolami a wtedy................
a jak robilam to zdjecie to jeszcze nie wiedzialam co knuje.
muac pisze:A co u nas? znowu awantura, dywersja i zadyma![]()
Wojny podjazdowo partyzanckiej w stylu dowolnym ciag dalszy. W roli glownej partyzant pseudo Rudy Galgan. Jak juz pisalam kombinowal kombinowal i wykombinowal cale trzy dni mu to zajelo.
Mianowicie Rudy Galgan znalazl jeszcze jedno zastosowanie fotela ktory stoi w strategicznym punkcie przy przejsciu do innych pomieszczen w tym do kuwety, jak tylko Milka przechodzi pod porecza blyskawicznie wysuwa sie ruda lapa albo dwie i pac ja w grzbiet. Jak blyskawicznie sie wysunela tak samo blyskawicznie sie chowa (za blyskawicznie jak dla takiego flegmatyka jak ja stad koncertowo rozmazane zdjecie, bylam za blisko i zostalam zaskoczona rozwojem sytuacji a miala byc spokojna portretowka) a ten lobuz udaje ze spi i jeszcze sie przeciaga. Chyba zrobie przemeblowanie![]()
No partyzantka normalnie zamelinowac sie, zaatakowac z zaskoczenia i zamelinowac sie
Najpierw namierzanie z lasu
Ladowanie broni
atak
Ja sie tylko przeciagam czy to moja wina ze fotel za krotki
A przed chwila cos uslyszalam i poszlam zobaczyc co sie dzieje i co zobaczylam![]()
Wczesniej troche ja przeganial ale tak jeszcze ostroznie wiec nie reagowalam ale jak zobaczylam jak ja zagonil w rog i straszy nie wytrzymalam i pogonilam dziada do drugiego pokojuSiedzi teraz za kanapa i strzela focha. Milka to cudowna kociczka ona mu caly czas ustepuje ale nie moze byc tak ze ona juz prawie z sypialni nie wychodzi, a jezeli juz to bardzo ostroznie caly czas sprawdzajac gdzie on jest nawet jak je.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot] i 20 gości