Bazyli&Mila, watek absolutnie optymistyczny

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 11, 2009 14:55

POTRZEBNA DOSLOWNIE KAZDA POMOC. ROZMIAR TRAGEDII TYCH ZWIERZAT PRZYTLACZA, POLACZMY SILY ABY ULZYC W CIERPIENIU I DAC IM GODNE ZYCIE

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=89 ... sc&start=0

muac

Od: Pt gru 12, 2008 19:53

Post » Śro mar 11, 2009 19:59

czytam i ... czytam :cry:
to jest przerażające

a co słychać u moich kocich idoli Mili i Bazylego?
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Śro mar 11, 2009 20:27

:cry:

Tak bym chciała, zeby każdy kotek miał swojego Duzego i ciepły dom :(
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Śro mar 11, 2009 21:20

Nie chce mi sie nawet dyskutowac na ten temat, bo szkoda czasu a i zdanie mam chyba niezbyt popularne na ten temat, niewiele moge pomoc w tej chwili ale to co moge przesle kociakom jak juz sytuacja sie wyklaruje co potrzeba, komu i jak.

A co u nas? znowu awantura, dywersja i zadyma Obrazek

Wojny podjazdowo partyzanckiej w stylu dowolnym ciag dalszy. W roli glownej partyzant pseudo Rudy Galgan. Jak juz pisalam kombinowal kombinowal i wykombinowal cale trzy dni mu to zajelo. A swoja droga to strasznie zawziety jest wciaz jednak nie odpuszcza zniewagi. Znowu sobie nagrabi i mu Milka wytrzepie kurz z futra, a potem bedzie mi zale w rekaw wycieral i robil szklane oczy. Role siedliska partyzanckiego objal wymieniany juz w tym watku fotel, a lasu kocyk no troche zielony jest.

Mianowicie Rudy Galgan znalazl jeszcze jedno zastosowanie fotela ktory stoi w strategicznym punkcie przy przejsciu do innych pomieszczen w tym do kuwety, jak tylko Milka przechodzi pod porecza blyskawicznie wysuwa sie ruda lapa albo dwie i pac ja w grzbiet. Jak blyskawicznie sie wysunela tak samo blyskawicznie sie chowa (za blyskawicznie jak dla takiego flegmatyka jak ja stad koncertowo rozmazane zdjecie, bylam za blisko i zostalam zaskoczona rozwojem sytuacji a miala byc spokojna portretowka) a ten lobuz udaje ze spi i jeszcze sie przeciaga. Chyba zrobie przemeblowanie :twisted:

No partyzantka normalnie zamelinowac sie, zaatakowac z zaskoczenia i zamelinowac sie

Najpierw namierzanie z lasu

Obrazek

Ladowanie broni

Obrazek

atak

Obrazek

Ja sie tylko przeciagam czy to moja wina ze fotel za krotki

Obrazek

A przed chwila cos uslyszalam i poszlam zobaczyc co sie dzieje i co zobaczylam Obrazek

Obrazek

Wczesniej troche ja przeganial ale tak jeszcze ostroznie wiec nie reagowalam ale jak zobaczylam jak ja zagonil w rog i straszy nie wytrzymalam i pogonilam dziada do drugiego pokoju Obrazek Siedzi teraz za kanapa i strzela focha. Milka to cudowna kociczka ona mu caly czas ustepuje ale nie moze byc tak ze ona juz prawie z sypialni nie wychodzi, a jezeli juz to bardzo ostroznie caly czas sprawdzajac gdzie on jest nawet jak je.

muac

Post » Śro mar 11, 2009 21:27

Łomatko :roll:

Ale z Bazylego bandyta :twisted: Mila powinna mu jak nic zafundować "trzepanie futra" :twisted: U mnie takim zbójem jest Pysia - chodzi jak tygrysica po swoim terenie i jeśli wstała akurat nie tą łapką, trzepie wszystkich po kolei, a najchętniej Ptysia :roll:

Pozdrawiamy kotittów-banditów i Dużą :)
Ostatnio edytowano Śro mar 11, 2009 21:34 przez Erin, łącznie edytowano 1 raz

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro mar 11, 2009 21:31

Jejku - jak sliczny , tak niegrzeczny.
Mimo wszystko (przepraszam) uwielbiam Bazylka :)
Milkę równie mocno uwielbiam i mam nadzieję, że sobie z facetem poradzi :)

Cudowne zdjęcia, jak zawsze zresztą :) kiedy ja się nauczę takie robić ?

Serdeczności dla wszystkich :)
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Śro mar 11, 2009 21:42

ta sliczny :twisted: ale lobuz, zamowilam druga wtyczke z waleriana i nie powiem gdzie mu wetkne jak sie nie uspokoi albo zawiesze na szyi niech sie inhaluje, a jak i to nie pomoze to karcer w lazience bez okna :twisted: :twisted: :twisted:

muac

Post » Śro mar 11, 2009 21:50

muac pisze:ta sliczny :twisted: ale lobuz, zamowilam druga wtyczke z waleriana i nie powiem gdzie mu wetkne jak sie nie uspokoi albo zawiesze na szyi niech sie inhaluje, a jak i to nie pomoze to karcer w lazience bez okna :twisted: :twisted: :twisted:

Jesteś bezwzględna :lol: :wink:

Erin

Post » Śro mar 11, 2009 21:54

muac pisze:

Obrazek

Genialne ujęcie!!! To jest właśnie to przygotowanie do przeciągania i przypadkowego dotkniecia Milki.... :roll:

Wszystko wskazuje na to, ze Bazylkowi jednak spodobało się wytrzepywanie kurzu z futra :wink: bo się ewidentnie prosi o jeszcze :twisted:

Małgosiu, Bazylek ewidentnie Was testuje, ile mu wolno, na ile pozwoli mu Mila i Ty w stosunku do niej :wink:

milenap

Post » Śro mar 11, 2009 22:09

Erin on zadarl z dwoma babami nie ma litosci Obrazek

Mila zaden facet nie bedzie tu ze mnie robil testowego szczura laboratoryjnego, bo szybko sie mozemy zamienic rolami a wtedy................ Obrazek
a jak robilam to zdjecie to jeszcze nie wiedzialam co knuje.

muac

Post » Śro mar 11, 2009 22:16

muac pisze:Erin on zadarl z dwoma babami nie ma litosci Obrazek

Mila zaden facet nie bedzie tu ze mnie robil testowego szczura laboratoryjnego, bo szybko sie mozemy zamienic rolami a wtedy................ Obrazek

Mądra dziewczynka! :ok: :D

Każdy, powtarzam każdy, facet powinien wiedzieć, że nie należy (pod groźba uszczerbku na zdrowiu :twisted: ) zadzierać nie tylko z dwoma, ale nawet z jedną babą :lol: Inaczej szkoda gadać :o

Erin

Post » Śro mar 11, 2009 22:27

muac pisze:Erin on zadarl z dwoma babami nie ma litosci Obrazek

a jak robilam to zdjecie to jeszcze nie wiedzialam co knuje.

Małgosiu, na szczęście masz jeden koronny argument w negocjacjach z Bazylkiem - miseczka :twisted: pusta czy pełna ma być? :wink: :lol:

milenap

Post » Śro mar 11, 2009 22:44

muac pisze:A co u nas? znowu awantura, dywersja i zadyma Obrazek

Wojny podjazdowo partyzanckiej w stylu dowolnym ciag dalszy. W roli glownej partyzant pseudo Rudy Galgan. Jak juz pisalam kombinowal kombinowal i wykombinowal cale trzy dni mu to zajelo.
Mianowicie Rudy Galgan znalazl jeszcze jedno zastosowanie fotela ktory stoi w strategicznym punkcie przy przejsciu do innych pomieszczen w tym do kuwety, jak tylko Milka przechodzi pod porecza blyskawicznie wysuwa sie ruda lapa albo dwie i pac ja w grzbiet. Jak blyskawicznie sie wysunela tak samo blyskawicznie sie chowa (za blyskawicznie jak dla takiego flegmatyka jak ja stad koncertowo rozmazane zdjecie, bylam za blisko i zostalam zaskoczona rozwojem sytuacji a miala byc spokojna portretowka) a ten lobuz udaje ze spi i jeszcze sie przeciaga. Chyba zrobie przemeblowanie :twisted:
No partyzantka normalnie zamelinowac sie, zaatakowac z zaskoczenia i zamelinowac sie
Obrazek
Ladowanie broni
Obrazek
atak
Obrazek
Ja sie tylko przeciagam czy to moja wina ze fotel za krotki
Obrazek
A przed chwila cos uslyszalam i poszlam zobaczyc co sie dzieje i co zobaczylam Obrazek
Obrazek
Wczesniej troche ja przeganial ale tak jeszcze ostroznie wiec nie reagowalam ale jak zobaczylam jak ja zagonil w rog i straszy nie wytrzymalam i pogonilam dziada do drugiego pokoju Obrazek Siedzi teraz za kanapa i strzela focha. Milka to cudowna kociczka ona mu caly czas ustepuje ale nie moze byc tak ze ona juz prawie z sypialni nie wychodzi, a jezeli juz to bardzo ostroznie caly czas sprawdzajac gdzie on jest nawet jak je.

Ale jaja! Ja poprostu nie mogę wytrzymać ze śmiechu! :ryk:
Mimo, że mam doła dzisiaj. :smiech3:

Talent do pisania masz poprostu niesamowity! :D
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Śro mar 11, 2009 22:56

Dzieki Kasiu ale tylko jak sie wkurze to mi sie chyba ten talent objawia wtedy to za klawiatura nie nadazam Obrazek

Mila z przyjemnoscia mu znow obetne 1g w sobote Obrazek

muac

Post » Czw mar 12, 2009 7:48

No myślał,myślał -i wymyślił!
A to partyzant!
Mila dupsko mu przetrzepie i znów bedzie chodził jak zegarek.....ze trzy dni :?
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

[poprzednia][następna]